- Burç
- Başak
- İsim
- Meçhul
- Meslek
- Serbest
- Memleket
- siz Mars bilin(.
Heartstrings
Ekli dosyayı görüntüle 10468
) üniversitede çağdaş müzik eğitimi almaktadır. Ayrıca "Stupid" isimli grubun solisti ve gitaristidir. Lee-Shin müziğe olan tutkusu ve yakışıklılığıyla ün salmıştır. Ancak gerçek hayatta müzikle alakası olmayan her şeye karşı alakasız, gelecekle ilgili hiçbir planı ve hayali olmayan soğuk birisidir.
Lee Kyu-Won (
) prestijli bir ailede doğmuş, cana yakın ve zeki bir kızdır. Dedesi Lee Dong-Gun (Shin Goo), kendi zamanının 3 büyük müzisyeninden birisidir ve en büyük hayali torununun da geleneksel müzik üzerinde uzmanlaştığını görmektir. Kyu-Won'da dedesinin beklentilerini karşılamak için Geleneksel Kore Müziği Bölümüne girer. Lee-Shin'in grubu "Stupid"in hayranları olan arkadaşları bir gün Kyu-Won'u zorla grubun konserine götürür ve Kyu-Won, Lee-Shin'i sahnede gördüğü an ondan etkilenir.
çok severek ve gülerek izlediğim bir diziyle geldim tekrar her sıkıldığımda açıp izleyebileceğim eğlenceli ve komik oyuncu ve konusuyla kendini izleten dizilerden biri uu))) her zamanki gibi başrol kızımız saf ve aşık esas oğlan ise soğuk ve uzak tipli biri dizinin bana göre en iyi yanı uzak doğu müziklerinin olması dizi müzikal tadında o yüzden izlerken sıkılmazsınız izlerseniz pişman olmazsınızıp;;
küçük bir spoi: kızımız çok sakar ve bir o kadarda tatlı zaten park sin hee dizileri her türlü izlenir bol gülmeli dizi severler kaçırmasınGü)))
Ekli dosyayı görüntüle 10468
Konusu:
Lee-Shin (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Lee Kyu-Won (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
çok severek ve gülerek izlediğim bir diziyle geldim tekrar her sıkıldığımda açıp izleyebileceğim eğlenceli ve komik oyuncu ve konusuyla kendini izleten dizilerden biri uu))) her zamanki gibi başrol kızımız saf ve aşık esas oğlan ise soğuk ve uzak tipli biri dizinin bana göre en iyi yanı uzak doğu müziklerinin olması dizi müzikal tadında o yüzden izlerken sıkılmazsınız izlerseniz pişman olmazsınızıp;;
küçük bir spoi: kızımız çok sakar ve bir o kadarda tatlı zaten park sin hee dizileri her türlü izlenir bol gülmeli dizi severler kaçırmasınGü)))