Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Hayatta size kaybettiren özellikleriniz.

Kendimin hayranıyım ben.
Sabrıma mesela tas olsa çatlar deselerde bende yaprak oynamamasına hayranım. Ellerim ne kadar itilse de her anında insanların yanında olmama hayranım. Eşşek inadıma hayranım. Liderlik yapmama ortamları toplamama hayranım. Tembelliğime hayranım. Dik başlılığıma hayranım. Bana gelen herkese yer açmama hayranım. Belki aptalık ama aptallığıma da hayranım.

Mütevazılık hariç her şeyde mükemmelim, mütevazılık mı onda ise muhteşemim :D
Tamam burası biraz mubalağa oldu

Hmmm... Eğer kendimize belli konularda bir şeyleri kaybettiriyorsak bu bizim bazı zayıflıklara sahip olduğumuzu gösterir. Mesela ben kimi zaman hak etmeyen insanlar sebebiyle ön göremediğim bir şekilde vaktimi kaybettiğimi düşünüyorum. Yalnız hayatı, tecrübe, idrak ve irade olarak gören birisi olarak şunu söyleyebilirim: Kendimde sebep olduğum her kayıp, benim bir şeyleri yeterince anlayamadığımı, anlamak istemediğimi ya da yanlış tercihler yaptığımı gösteriyor. Dolayısıyla benzer şeyleri yaşıyorsam o konudan geçemediğim içindir. Tecrübelerimle daha iyi bir benlik algısına ulaşmaya çalışıyorum. Böyle baktığım zaman da kaybettiğimi düşündüğüm şeyler kayıp olmaktan çıkıp eğitimimin bir parçası haline geliyor.

Son düzenleme:
Önceliği kendim dışında iş ve insanlara ( zamanında ) ayırdığım için hayatı kaybettim diyemem aslında kazanmama vesile oldular diyebilirim 😌 herşeye ve herkese teşekkür ettiğimde doğrudur.

Şuan sahip olduğum herşey ve her insan bu Teşekkür ettiğim şeylerin eseridir. Bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmiş olayım iyi ki olmuşlar 😌

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri