Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama Hatra Hocamızın Doğum Günü Partisi II (:

Burç
Boğa
lIr3ry
Minderden atlarım yaş gününü kutlarım.

Bu yılda ramazana denk gelen doģum günün için ben bir seyler düşünürken @AsyAAsyA is verified member. a nın hatırlatmasını atlamak istemiyorum.

O zaman yine ve yeniden sahura kadar yiyip içmek serbest hesaplar @QasemQasem is verified member. abiden :D Tadını çıkarın. Hiç bakmayın ben garip öğenci.

Forum kapısına asılsın bu günler romanlara yazılsın.
Elma suyu portakal yeni kaşında hep mutlu kal. @Hatra ra hocammmmmm. :)

Seni doğurtan meslektaşımın yanaklarını mıncırayım.
Yanında değiliz ama doģum gununu kutlarız.
Biz fk ailesiyiz.
Her yaşında yanındayız.

Bu konu eğlencecine açılmışmıstır. Alınan gücenen olursa şikayet etsin :D azcık eğleneceğiz şurada, ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey. :)
Şikayet etsenizde yönetime biz (5arti1) hakim olduğumuz için ciddiye almayacağız :p Hahahhaha yaşasın meşrutiyet

Parti başlasın çalsın orkestralar. Yensin pastalar.

images.jpeg-14.jpg

@Hatra hocam bir yıl daha mı geçti ya şaşkınlığıyla baş köşede yerini alıyordu.

images.jpeg-13.md.jpg

@MevaMeva is verified member. @EfuL!mEfuL!m is verified member. @Sakil @AsyAAsyA is verified member. @Dil-figar beşlisi dillere destan bir orkestra oluşturmuş dinleyenleri mest ediyordu.

images.jpeg-8.jpg

images.jpeg-12.md.jpg

@DolunayDolunay is verified member. nöbetti devretip mikrofonu kaptığı gibi beşlinin yanında yerini alıyordu. Ayrılmaz altı coşturmaya devam ediyordu.

images.jpeg-11.md.jpg

@müstahsen muhteşem altılıya mualefet olmak istercesine kendi müziğini dinliyordu :p

images.jpeg-24.jpg

@YarenYaren is verified member. Yeni aldığı lüks arabasıyla dikkat çekiyordu. Nerelere kaybolduğu belli olmuştu.

images.jpeg-22.md.jpg

@Murat çayını yudumlayıp partinin tadını çıkartıyordu.

images.jpeg-16.md.jpg

@ZiLaN tüm tatlılığıyla eli boş gelmeksizin partinim gözdeliģini yapıyordu. ince ruhlu kadının hali bir başka oluyordu.

images.jpeg-21.jpg

@Ayhan Yalçın tüm partiyi fotoğraflıyor bunun için özel bir sergi açmayı planlıyordu.

images.jpeg-26.md.jpg

@ZARiPZARiP is verified member. yine havasındaydı :) Az biraz yeryüzüyle ilgilen :D

images.jpeg-23.jpg

@kervankervan is verified member. sahura kadar yemeye gelmişe benziyordu :p Kimseyle göz göze gelmemek icin gozluģü çıkarmıyordu.

images.jpeg-20.jpg

@KenshiKenshi is verified member. de ona eşlik ediyor gibi duruyordu. :) Ben demiyorum kameralar sahit.

images.jpeg-19.jpg

@asminya beni kırmayıp partiye gelmiş, kendine uygun bir yer bulup etrafı inceliyordu.

images.jpeg-1832d79bca766a2a5d.jpg

@interceptor beni bir salın izleyecek film listem var pozu veriyordu.

images.jpeg-9701290f9a3538ecc.jpg

Son dakika partiye yetişen @giriftâr hocamızı bu özel gününde yalnız bırakmıyordu.

images.jpeg-17.jpg

Partiden pek memnum kalan @QasemQasem is verified member. bakalım fatura evine gönderilince ne tepki verecekti :D

images.jpeg-15.jpg

@Birindarfatma pastasından payını alıp sessizce keyif yapıyordu.

images.jpeg-5c290410462d52983.md.jpg

@EymenEymen is verified member. i tutabilene aşk olsun olayı büyütmüş maskeli baloya çevirmişti :D

images.jpeg-25.jpg

@Lúthien bana bulaşmayın benim burada keyfim yerinde modundaydı.

images.jpeg-27.md.jpg

Gezintiye çıkan @Kalpsiz evin yolunu bulabilmiş, partide yerini almış uzak diyarlardan hedilerle dönmüştü.

images.jpeg-31.md.jpg

@Cnkrt @Mumbardolması bırakın bizi kendi halimizi bir çay içip kalıcaz bakışları atıyorudu.

images.jpeg-32.md.jpg

@kelebek_ son dakika partiye yetişmiş :) neden geciktiği şıklığından belli oluyordu.

images.jpeg-29.md.jpg

@SiyahSancaktaR rackroll tarzıyla yeniliklerle partiyi karşılıyor. Tüm ihtişamıyla yapıyor bu işi

(Düzenlerken fotoğraf gitmiş :()

Bir mesaja 10 fotoğraftan neden fazlası sığmıyor kiine

Son düzenleme:
@Sakil, sen bi harikasın her şey çok güzel olmuş özellikle 5 +1 li çetemiz bi ayrı güzel :) peki hangisi benim :)

Doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun sevdiklerinle sevenlerinle nice mutlu senelere @Hatra hocam bence artık gelmelisiniz :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@Hatra, Hoca muhterem doğum günün hayırlı olsun İnşallah sevdiklerinle birlikte nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle :)
Ve forum da aktif olup @QasemQasem is verified member. e karşı demir yumruk olman ümidiyle :D

@Hatra hocam iyiki varsın, beraber nice yıllar devirdik. İnşallah daha nice yıllarda devireceğiz. Herzaman en iyi dost arkadaş yoldaş sırdaş oldun bana, aile kavramını Aynı anneye anne deme mutluluğunu yaşattın bana. Annemizin ellerinden öperim. İyiki senin dünyaya gelmene vesile olmuş. Nic emutlu ve huzurlu yıllara.

İyiki doğdun
Doğum günün kutlu olsun Hocam :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri