- Burç
- Akrep
- Memleket
- Siirt
Hatay'da Şeyh Selim Narlı isimli şahıs, Suriye'de "Alevi katliamı yapılıyor" bahanesiyle Suriye yönetimine karşı halkı provoke ederek siyonistlerden yardım istedi.

HAKSÖZ HABER
Bugün öğlen saatlerinde Hatay'ın Samandağ ilçesinde alevilerin kanaat önderi olduğu söylenen Selim Narlı, toplanan kalabalığa Suriye'de alevilerin katledildiğini ve kendisinden yardım beklediklerini söyledi.
Suriye'deki yüzlerce alevinin ve alevi önderlerinin de kendisini arayıp yardım istediğini, 24 saat içerisinde 10 bin alevinin katledildiğini ve Şara hükümetine bağlı güçlerin müslüman olmadıklarını söyledi.
Konuşmasınıın devamında alevilerin Türkiye'den de yardım istediğini fakat gereken yardımı alamadıklarını, alevi katliamı yaptığını iddia ettiği güvenlik güçlerini AKP hükümetinin eğittiğini söyleyerek Suriye hükümetine kin kustu.
Konuşmasının sonunda resmi olarak görevlendirildiğini ve aleviler adına, "Türk Silahlı Kuvvetleri ya elini atar oradaki zulmü durdurur ya da resmî olarak ben görevlendirildim. Ben talepte bulanacağım; İsrail hükûmetinden oradaki mazlum halkı himayesine almasın isteyeceğim. Buradaki konuşmamız ciddiye alınmazsa yapacaklarımızdan siz sorumlusunuz." dedi.
Ekli dosyayı görüntüle 1000039495.mp4
Ekli dosyayı görüntüle 1000039391.mp4