Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Hasan Can Kaya

Izledim adam açıkça itiraf ediyor zaten argo ağırlıklı mizahtan prim yapıyoruz diye.:)
Mizah anlayışı burdan hoşlaniliiyor nedense..
Her bölümü böyle olmasada bazı ları gerçek ten lanet olabiliyor argoda..

Bir arkadaşım 15 dakikalık videosunu yollamıştı 3. dakika da kapadım ve bir daha bana bu kişinin birşeyini yollama dedim. ( "benim arkadaşlarım bilir,ben birşeyi yapma diye net olarak söylemişsem ve bir daha yaparsa kim olursa olsun silerim asla konuşmam" ) bu kadar ahlaksız,küfürbaz birini daha görmedim,üstüne bunu komedi olsun diye yapıyorsa daha vahim. şimdi burda ağza alınmayacak küfür etmişti benim izlediğim bir genç kıza üstelik babası yanında ve kızına ağır küfür etmesine rağmen hep beraber gülüyor millet.sosyal medyada 13-14 yaşında kız cocukları bile ( erkekler zaten ediyor ) küfürsüz twit yada mesaj atamaz oldu,ahlak çöktü ama bu tip adamlar prim yaptıkça bunun gibiler çoğalacak.küfr etmeyi sevmeyen biriyim,kadınlara hiç yakıştıramam,birisi yanımda küfür edince deliririm.

Akılalmaz olay: Oxford'tan teklif aldı​

Screenshot_20220222-232712.md.jpg

Küfürlerle sözde komedyencilik yapan, Acun’un piyasaya sürdüğü Hasan Can Kaya'nın, adı kaliteli eğitim ile anılan OXFORD üniversitesinden teklif alması tepkiyle karşılandı.

Hasan Can Kaya isimli küfürbaz, 22 Şubat'ta üniversitede gerçekleştirilecek olan "Evrensel Mizah" söyleşisinde yer alacak.

Küfürbazı izlemeye gelen akademisyen ve öğrencilerin ise siyah kravat takacağı bildirildi.

(Yeniakit)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri