Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem Güvenlik soruşturması teklifi TBMM’de reddedildi (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.

Güvenlik soruşturması teklifi TBMM’de reddedildi​

Kamuya ilk kez atanacaklar için güvenlik soruşturması öngören kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda reddedildi.​

AK Parti'nin hazırladığı kanun teklifi, güvenlik soruşturmalarının nesnel verilere dayanmasını öngörüyordu. Teklifte kamuya ilk kez atanacakların tümü için arşiv taraması da yer alıyordu.

Dün Genel Kurul'da teklifin tümü üzerinde görüşmelere başlandı, bugün ise maddelere geçilmesi oylaması yeterli çoğunluk sağlanamadığı için muhalefetin oylarıyla reddedildi.

Muhalefeti takdir ediyorum.
Bir çok mağduriyete sebep olan, babanın ve kardeşin dahi suçlarından dolayı kişiyi eleyen bu saçma sapan güvenlik soruşturması sistemine dur dedikleri için takdir ediyorum.

Kendi torpilli elemanlarına hiç bir güvenlik soruşturması gereği duymayan AKP sanırım daha fazla alan açmak için bunu tasarlıyor.

Çok yakından tanıdığım bir arkadaşım, hatta dergi yazarım babası fetöden içeride, çocuk bildim bileli fetöden tiksiniyor. 2010 dan beri tanışıyoruz ve bu durum böyle, ama çocuk kaç defa güvenlik soruşturmasından geçemedi, Babanın suçunu evlada yükleyen adaletiniz batsın...
Şuçun ferdiliği esastır...

Bu konuda sana katılıyorum kaç arkadaşım var fetö ile hiç bağlantısı olmadığı halde amcasının yada başka bir akrabasının suçunu ona ödetiyorlar sınavdan çok iyi puan alıp herşey den geçip güvenlik soruşturmasına takılıyorlar yazık gençlere böyle yapa yapa onlara düşman bireyler yetişiyor şimdiki Hükümet ne yaparsanız kendinize yapıyorsunuz haberiniz yok

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri