Ekli dosyayı görüntüle 11355
Sonunda ince eleyip sık dokudum ve bana hizmet edecek en iyi tavayı buldum. Yani bulduğumu düşünüyorum.
Piyasada granit tava fiyatları 130-250 arası.
Yanlız ucuz olanlarda gördüğüm ve okuduğum kullanıcı şikayetlerine göre hem ince oluyorlar 1.3-1.5 kg a kadar hemde kısa sürede kaplamada dezenforme ve tavada sorunlar çıkıyor. Çift kulplu olandan ve çift taraflı olandan vaz geçme sebebim şu ;
Çift kulplu olanlarda kulplar ciddi anlamda ısınıyor ve geç soğuyor. Fırına attığınızı düşünün rezalet...
Çift taraflı almaktan vazgeçme sebebim her iki tarafında kullanımı sonucu direkt ateşle temastan kaynaklı hızlı deforme olmasıdır.
Daha önce tefal almıştım. Bukadar rezil tava görmedim herşey yapışıp kalıyor asla hamur işi yapamazsınız anca kavurma ve menemen... Ona normal tavalarla yeterli, o yüzden tefal den birdaha ürün almama kararı aldım.
Karacadan da tava almıştım oda ciddi sorun yaşattı bana....
Bakalım bunu kullanıp deneyeceğim.
Kullanıcı yorumları ve şikayetleri okuyup ona göre aldım.
Şikayetler genelde geç soğuduğu ile alakalı, zaten bende tava çok geç soğusun istiyorum. Kalın olması geç soğumasın neden olur Buda bir şikayet değil takdir edilmesi gereken özellik. Bu yüzen döküm alıyoruz. Yarım saat soğumuyormuş
gelsin sıcacık bazlamalar, pizzalar
Bu Ürünü alma nedenim kalınlığı ve işçiliğindeki, döküm ve granitinde kullanılan kalite...
Kampanyada olduğu içinde iyi bir fiyat düşüşü olmuş 205 TL bence değer.
Kullandıktan sonrada yoruma geleceğim
Bana hayırlı olsun.