Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Geççek.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Muhalefet teki zekaya hayranım proje üretmek yerine boş muhabbet peşindeler sahiplensinler geç kaldılar Dünyanın onlara ihtiyacı var başkanı öyle demişti :D

Hiç sevmem dinlememde būyūk muhalefetin başı ne demişti, sanatcının tarafı olmaz olursa da sanatcı olmaz.Sosyal medya da karşıma çiktik dinledim,hic begenmedim :D
Muhalefet sahiplense de her zaman ki gibi reis gecer. fkhaha8

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Hey yorum yapanlar; başta dandaktar, hic adil degilsiniz..

Evet şarkiyi ben de begenmedim..lakin hakkini yememek lazim..Gündem de kalmak, safları sıklaştirmak adina,on numara 5 yıldız, ben muhalefet olsaydim tabiki bu şarkiyi kullanirdim, sanki tayyip aga secim şarkilarini aşcilara yaptiriyor..:d

Yakında alişan da bir şarkı yapacakmış, öve ove bitiremezsiniz..merak etmeyin ben yine muhalif olurum..:))

Ya o degilde ben baloncuklarda geççek şarkisini kullanacaktiiiim..oldu mu şimdi asyacık..:))

@müstahsen, aynı görüşe sahip olsam şaşırırdım seninle ama 16 senedir sasirtmadin helal olsun :D
Bir şey demedim ki hem muhalefetin sivri zekasına hayran kaldım hatta dünya hayran kaldı :D
Başka bir şeye zihnini yormuyorlar ne güzel :D

Şarkiyi Tarkan degil de Uğur ışılak yazip okusaydi, ya da sevdiginiz bir sanatci, eminim hepiniz beğecektiniz..

Bir an icin sarkiyi dinlemeyin, sadece sözlerini okuyun hak vereceksiniz..
bence on numara sözler..

Sezen oksu'nun şarkisina verip, veriştirenleri, Tayyip erdogan'in aciklamasindan sonra (sezen aksu cok degerli bir sanatcidir vs..) bicak gibi kesilmesini de unatmadık..:)

O yuzden diyorum..sevdiklerinize adil oldugunuz gibi, sevmediklerinize de hakkaniyetli olun..cok mu sey istedim cakma cemşit..:))

@müstahsen, Merak etme Uğur ışılak muhalefete günahını vermez bırak şarkıyı Hurşit :)
Akıllı muhalefet olsa sesim çıkmaz ama dünyanın kıskandığı beyne sahip muhalefete:D adil olamam kusura bakma :D

Rahmetli senin icin 'duvar' derdi..:)sen de ne belagat var, ne de retorik..sana cevap yazmak forum üyelerine haksizlik, yazdıklarını okumak zulüm!..:d

Rica ediyorum efem kim yetkiliyse dandaktar'a 3 gün susma cezasi verelim..:))

Boş verin tarkan'ı, bu şarki cok guzel..;)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri