Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beyin Fırtınası Fotoğraf Yorumlayalım 3

adam suçlu güneşten saklanıyor.
ama güneşin kızgınlığı nedir ?
ormanı ben yakıp kavuracaktım yok edecektim bu zevki benden neden aldın kızgınlığımı ?

hayat verecektim onları neden benden aldın kızgınlığımı ?

Bizi biz yapan, bize hayat veren bizi var kılan herşeyi ellerimizle yok etmedik mi...
Birileri tepki verince geri adım attık ama doğulur doğrulmaz aynı yola devam ettik...
Ve Kötülük bulaşıcıdır, onarılamaz...
Bu gerçeği kabul edip yola koyulursak belki bişeyler gerçekten değişebilir...

Yoksa bir yandan yaparken bir yandan yok ederiz...

Sevdiğin insanı ölçülü sev birgün düşmanın olabilir, düşmanına da ölçülü buğzet birgun dostun olabilir. Sözünü anımsattı.
Onca ağacı kesti yok etti ama sıcakta yine o ağaçlardan birine sığındı.

Yok etmeye gelirken ,seni yaşatmaya çabalayan,Hayatın bütün enzem ve bugranlarina rağmen hiddetini bir köşeye bırakıp,kızgınlığını bir kelime ile değil,yüzüne yansitandan korkma ,Belki yüreğin sözünden çok yüzünden etkilenir,

yalnız, ağacı kesen baltanın en önemli parçasının yine ağaçtan olması çok ironik değil mi...

ne diyordu şair? "Durdum, bekliyorum, gelme..."

umursamaz davranmanın sonucu..
hani derler yaaa aman bana bişi olmaz.. benim başıma gelmez..

delimisin arkadaş ?? hayat yaa bu.. tek sonu belli..
bana bişi olmaz deme.. sona ulaşmak için yürüdüğün yolda nelerle karşılaşacaksın kim bilir ?

malesef empati kavramı pek deil hiç kalmadı..
aaaa.. tabii.. birbirimize tahammül etmeyi.. inanmayı.. dinlemeyi.. anlamayı bıraktık..
acılarımızı paylaşmayı da bıraktık..

sen gel.. beni param parça et.. ya da başka biri/bişi etsin..
bir dalım bile kalmasın..
sende umursama.. sorgulama.. hatta bakma bile..
sıra sana geldiğinde.. sığınacak liman olarak beni ara..

sadece insan-doğa ilişkisi için deil.. insan-insan ilişkisi içinde aynı şey geçerli..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri