Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beyin Fırtınası Fotoğraf Yorumlayalım 1

Çok severim mistik resimleri satanistliğe karşıyım inanmam o saçmalığa ama mesela bazı resimleri hayvansal olmayanları çok severim hafif gothich tarz ve karanın siyahın hastasıyım sevdiğim renk olarak değil gizem olarak.. bu resime her türlü manalar duruma göre yüklenir ruh halimize bağlı

Aslında resim yorumlamata benden iyisi var mı diye düşünürüm hep...
Bakalım ortaya ne çıkacak...

Evren yem yeşilken insan onu yaşadıkları ve yaşattıklaroyla soldurdu...
Hayata göğsünü siper etti, lakin dönüp dolaşan ve etrafını çevreler karanlıkların kendi eylemlerinin bir sonucu olduğunu hiç görmedi...
Ve en son gözünü açtığında karşısında biriktirdiklerini görünce ozaman iş işten geçmiş olacak...

Esrarengiz ve fantastik görsellere bayılırım tıpkı bu çalişma gibi ..
İçindeki kurt adam kadının gücü onun ayyuka çıkması ile gücünü hissettiriyor ve evrene hükmedecek güce tek başına ulaşacak izlenimi gördüm ..
(Biri beni bu ruh halimden cıkarsın :gulucuk: )

Esrarengiz ve fantastik görsellere bayılırım tıpkı bu çalişma gibi ..
İçindeki kurt adam kadının gücü onun ayyuka çıkması ile gücünü hissettiriyor ve evrene hükmedecek güce tek başına ulaşacak izlenimi gördüm ..
(Biri beni bu ruh halimden cıkarsın :gulucuk: )

Zoe buna bayıldı:D kalll oradaaaaa

İnsanoğlu nekadar bencil... Evreni yok ettiğinde bile daha ne yapabilirim peşinde koşacak kadar ahmak...

Sanırım ölürken bile kennden geriye bıraktığı vahşi canavarlar beslenmiş yüreğinde ve onları hayta salmış...

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Bu kompozisyon, fotoğraftan çok bana bir resim çalışması gibi geldi. Ziyanı yok, sınırlandırmamak lazım, zaten resim sanatını da çok severim. :)

Çalışmaya baktığım anda gördüğüm şey şu oldu:
Açlık.

Buğday başakları gibi görünen otlar toprağın, yağmura benzeyen çizgilerse göğün bolluğunu anımsattı bana.
Fakat insana bu bolluk asla yetmedi. Daha fazlası için öldürdü ve öldü.
Büyüdükçe büyüyen bu arzu hem ademi hem dünyayı kararttı ve müstağni olduğunu sanan aciz kul aslında kendini kendine kurban etti.
Ne acı...

Kainatın efendisi, yeri ve göğü insana lütfediyor, emanet ediyor ama insan nefsinin karanlık ve doyumsuz açlığına teslim olarak ahsen-i takvimden esfel-i safiline giden lanetli yolda özgürlüğü bırakıp köleliği, zilleti, illeti tercih ediyor.

Gerçekten ne acı...

Belki bir gün, asıl gücümüzün nefsimizden değil ruhumuzdan geldiğinin farkına varır ve içimizdeki vahşi açlığın pençelerinden kurtulup kollarımızı sonsuz güce açarak şifa buluruz.

Ez cümle, insan dünyayı iyileştirmek istiyorsa kendinden başlamalı. Yok etmek istiyorsa da.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri