Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Forumda yaşanan kayıpla alakalı bilgilendirme.

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Sevgili FK Üyeleri
Plesk Panel şifremizi ele geçiren yada bilen biri tarafından forumla alakalı tüm yedekler ve bilgiler silindi. Datadan Resimler ve temalar hariç tamamını kurtardık.
Herhangi bir konu ve mesaj kaybı yaşanmamış olup, Resimler, avatarlarınız, tema ile eklentileri gitti. İki temamızı geri kurduk. Kalanlarda yavaş yavaş editleyeceğiz.

Forumu kapalı tutup tüm işleri yapmaktansa açık tutup işleri yapmayı tercih ettiğim için, forumu kullanımınıza açıyorum.
Yavaş yavaş eskisinden daha güzel hale gelecek. Bunun için bizde iş yoğunluğumuza göre @BaRoNBaRoN is verified member. ve diğer Yönetici arkadaşlar ile beraber çalışmaktayız.
En kısa sürede bitireceğiz.
Gerçi tasarım bitmez. Eskisinden daha güzel hale getirip en iyi şekle sokacağız.

Lütfen öneri ve isteklerinizi bize bildirin
Yaşanan aksaklık için sizden özür diler, iyi forumlar dileriz.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Geçmiş olsun hepimize tekrar böyle elim olaylar yaşanmaz inş..
Özledim yahu :)
Eskisinden daha gusel olacağına eminim..
Rabbim cümlenizden iki cihanda razı olsun inş değerli muhteremler...

@SiyahSancaktaR abim biz dersimizi aldık. Kimlere güveneciğimizi, kimlere güvenmeyeceğimizi daha iyi anladık.
Bize olmuş bir olay üzerine konuşmak yakışmaz. Ama bir daha yaşanmayacağını garanti edebilirim.
Lokal yedek alıyorduk. Plesk dışında lokal yedekte almaya başladık. Artık çöksede silinsede sorun değil.
En fazla bir haftalık veri gider.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@QasemQasem is verified member. değerli Üstadım güven meselesi maalesef çok ama çok önemli ...
Her olayda bir hayır vardır elbet.
Eskisinden daha güçlenerek dimdik ayakta olacak inş..
Gözüm telde 2 gündür forumun başında bekliyorum özledim burda ki samimiyeti dostluk ortamını Rabbim şahidimdir..
Bu ailede olduğuma çok memnunum..

@DolunayDolunay is verified member. Çocukça şeyler. Şükür çocuklarla çocuk olmamayı öğreneli uzun zaman oldu.
Buradan dışardan okuyan herkese net mesajım şu olsun : Kullandığım her cümlenin, söylediğim her sözün sonuna kadar arkasındayım...

@QasemQasem is verified member. Üstad konuyu tıkladığımız zaman son mesaj gelmiyor illa sayfanın son mesajına gidiyorum mümkünse müsait animda bakabilirmisin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri