Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Forumda Yapılacak Düzenlemeye dair (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.
Merhaba arkadaşlar.

Forumda Alt ve üst forumlarda bir çeşit düzenleme forumda daha genel ve kapsayıcı alt başlıklara kaymak kaydıyla düzenlemeye gidilecektir. Bölüm kategori önerisi olan yada katkı sağlayacak her tür çalışmaya açığız.

Hiç bir veri kaybı yada silinme söz konusu olmayacaktır.

Önerilerinizi Forum öneri bölümü yada özelden yöneticilerimize bildirebilirsiniz.

Konuyu güncelleyelim :)

Hmm, ben hiç iyi bir forumcu olamadim, aklima da bisey gelmiyor aslında.
İstedigim bolum✂makaleler ile ilgili olandı, o da var zaten. Kolay gelsin diyeceğim sadece..

Güzel fikir.. Forumda karikatür paylaşımının yasaklanması gerekiyor... son zamanlarda penguen dergisi misvak ve benzeri kuruluşlar .. tazminat para avına çıkmış.. telif atıp yasal yoldan mahkemede bişi çıkmasada anlaşma yoluyla 20 binden başlayıp 160 bine kadar tazminat istiyorlar... ve bu üyelerin paylaşımını değil site sahibini baglıyor.. site sahiplerini avukatlarıyla görüşmeye zorlayıp 20 bin ise 15 bine 100 bin ise 40 50 bin tl ye anlaşıp ödettirme yapıyorlar..
Forum siteleri ve web sitesi kategorisnde olan wordpress sitelerinde anonim olarak paylaşılan karikatürlere bile telif geliyor..

tavsiyem

forumdaki tüm karikatür konularının kapatılıp arşive taşınması ve yapılacak olan paylaşımların markasının olmaması mümkün mertebede yasaklanması gerekiyor.. aslında bu tavsiyede değil zorunlu bir iş..

araştırmasını yapabilirsiniz karikatürler baş ağrıtıyor..

Güzel fikir.. Forumda karikatür paylaşımının yasaklanması gerekiyor... son zamanlarda penguen dergisi misvak ve benzeri kuruluşlar .. tazminat para avına çıkmış.. telif atıp yasal yoldan mahkemede bişi çıkmasada anlaşma yoluyla 20 binden başlayıp 160 bine kadar tazminat istiyorlar... ve bu üyelerin paylaşımını değil site sahibini baglıyor.. site sahiplerini avukatlarıyla görüşmeye zorlayıp 20 bin ise 15 bine 100 bin ise 40 50 bin tl ye anlaşıp ödettirme yapıyorlar..
Forum siteleri ve web sitesi kategorisnde olan wordpress sitelerinde anonim olarak paylaşılan karikatürlere bile telif geliyor..

tavsiyem

forumdaki tüm karikatür konularının kapatılıp arşive taşınması ve yapılacak olan paylaşımların markasının olmaması mümkün mertebede yasaklanması gerekiyor.. aslında bu tavsiyede değil zorunlu bir iş..

Bana gelmeyen hiç bir tebliğat için bir şey yapamazlar. Tebliğat geldiğinde ise üç gün içinde kaldırılır. Şuan bir şey yapmayı düşünmüyorum bu konuda

tavsiyem

Bana gelmeyen hiç bir tebliğat için bir şey yapamazlar. Tebliğat geldiğinde ise üç gün içinde kaldırılır. Şuan bir şey yapmayı düşünmüyorum bu konuda
basımıza geldı bızım o yuzden karıkatur bolumu bazı bolumlerde onaylama sıstemı koydum :D

basımıza geldı bızım o yuzden karıkatur bolumu bazı bolumlerde onaylama sıstemı koydum :D
Sakalımda var aslında :D ama yapacak bişi yok bizim murat abimiz deli kadir gibi ib;; ' ya abi bu simileyi kim koydu ya :haha: :haha:

Sakalımda var aslında :D ama yapacak bişi yok bizim murat abimiz deli kadir gibi ib;; ' ya abi bu simileyi kim koydu ya :haha: :haha:
bende beyaz sakal var belkı etkılı olur cunku ıfade verıldı onun ıcın :D

Hocam bana bildirilmeden tarafıma açılacak her davada kendileri kaybeder.
zatı sana dava acılmıyor hemen once polıs arıyor senı sonra ılgılenmezsen dava acılıyor

Kaldırmayla olmuyor abi . taze daha yaşayan var diyom la :D normal insanlarda değil nüfüslü insanlar bunlar ödedi yani benden demesi
@BaRoNBaRoN is verified member. sen yine iyisine denk gelmişsin yırtmışsın bir kaç firma var böyle büyük toplayan

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri