Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumda ve forumlarda banlanan kişilerin bilgileri neden hala durur? (2 Izleyici)

Epigen_AykanX

Its not the tools, Its the system you use.
FK Üyesi
Puan 53
Çözümler 0
Epigen_AykanX
@BaRoNBaRoN is verified member.

Merhabalar herkese,
Çok aktif olmadığımdan dolayı kimin neden forumlarda banlandığını bilmiyor ve göremiyorum.
Bu anlamda da bu gibi banlanan insanların neden hala "BANNED" da olsa forumda kalıntıları kalıyor. Hepten silinse yönetmelik anlamında sorun mu çıkıyor?

Bana sorsan banladığım kişinin esamesi okunmaz forumda ama işte 😄😄😄

Neden ve neiçin banlanıldığı görülsün diye

@Epigen_AykanX, konuların içindeki yorumları silince yorumlarda kopukluk oluyor. Aslında ben banned yazmasını da sevmiyorum. Forum Hayalet şehir gibi oluyor :) o yüzden üyenin şifresinin mail adresinin değişmesini önermiştir. Oda olmuyormuş :)

Görünmez olabilirler siteye girebilir ama kullanamaz o zaman tıklar ama geri atılır konular açılmaz 😎 naçizane fikrim

@ZiLaNZiLaN is verified member., can teknik olarak yapılabilir mi, birde ahlaki mi diye bakıyor bizim yönetim :) mesela şifre alınması ahlaki bulunmadı:)

bana kalsa banlanan kişiler sadece banlandınız yazısı detaylı bılgısı olması yeterlı konuları vs işleyişi görmesın nedenı zaten suctan dolayı banlandı gerek yok banlanma suresı sureylı bekler cezasını eger sure yoksa mühebbet hapisse gelmesın :)

not: bilgiler durmalı cunku ileride veya sonrasında sorunlar olmaması adına durmalıdır ama bunlarda guvenlı sekılde saklı tutulmalıdır.

Son düzenleme:
Çeşitli fikirler üretilebilir bu konu hakkında.
Üyenin geliş süresi, katılımı, ne yapmak istediği, davranışı vb. şeyler

Yeni bir üye ise çok durmayıp zaten kendi gider. Banlı görünmesi çok hoş olmaz site için. quest yapıp ekranda adı kalabilir banlamadan. Hiç katılım yoksa komple silinmesi daha kaliteli olur.

Katılımcı bi üyedir ama uyumsuzdur. Banlanır ama yorumlar silinirse çok karışıklığa sebep olur. Şifre ve mail adresi değiştirmek bana mantıklı gelir.

Kendi gitmek isteyip banlatmak isterse pek kabul edilmez. Bazen adı değiştirilip durabilir. Mesajlarını sildirmek isterse durum sorun çıkartır site için.

Emektar bi üyedir. Yıldızı barışmaz birkaç üyeyle banlamak zorunda kalınabilir.

Benim için en iyisi Pasif hale getirmektir üyeyi.

Banlanan üyeler tek konuda ilerliyor zaten her banlanan için yeni konu açılmıyor konuda açılmasın derseniz kapatırım sorun değil ama üyenin neden banlandığını buseferde sormak için yazıcaksınız 😉

Yeni üye olmuş, reklam konusu açmış ve gitmiş.
Yazmaya gerek yok bence. Niyeti belli çünkü.
Konuyu silip üye şifresini değiştirince daha da gelmez kolay kolay.
Tabii fikirlere ve kurallara saygımız sonsuz. ;)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri