Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Forum Kalemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Charismax

Ne demek Hiç mi yok ?
FK Üyesi
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
DisPVx
Takım
O8yPI5
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Özgünlüğün dibi olacak
reklam etmek için değil cidden söylüyorum fark yaratacak .
bu fark paylaşımlardan ziyade siz arkadaşların iletişim kurma biçiminin ailesel sıcaklığını yansıtmasıyla olacak.

sözlük konusu olduğu için mizahi fikirlerim

Forum Kalemi Mizahı evrenselleştiren bir yapıya sahiptir.

Forum Kalemi üyelerden değil Aile mantıgına dayanan bir mekandır.

Forum Kalemi Sen ben o bu şu'lardan değil Kardeş bacım abim'lerden oluşan bir topluluktur.

Forum Kalemi Kibirin gömüldüğü yerdir.

Forum Kalemi'ne dahil olmuş her birey Forum Kalemi çatısı altında Hakları korunur.

Forum Kalemi demek Seviyenin taban arayışına hedef olmuş bir çatıdır.

ve Forum Kalemi demek kendisini reklam ile pazarlamayan bir platform demektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum kalemi bünyesinde tabuları yıkıp zirveye oturucagız ve bunu birlikteligimizle yapacagız ..
Ve biliyorum ki sağlam temel taşlarını olusturdugumuz bu kadro ile ezberleri bozacagımıza inanıyorum ..

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Öncelikle vizyon ve misyon olarak seçimin ''özgünlük'' olması en büyük artı. Zaten beni en başta buraya çeken de budur. Bunun yanında; tema, şablonlar, ara yüz dizaynı, Kategori ve düzen kalitesi, sağlam sıralanış, sâdelik yanında zengin kulvar içeriği de gözüme hoş gelen noktalar.

Bugün forumu biraz daha detaylı inceleyip analiz etme fırsatım oldu ve kendi proje ve işlerimin yanında takıldığım ilk ve tek yer olarak da tarihime not düşmüş bulunuyorum.

Umarım bu güzelliklerini bozmaz ve üzerine daha da katarak isminden söz ettirenler arasına girer. Başta özgünlük olmak üzere, elimden gelebilecek her konuda yardımcı ve destekçi olmayı düşündüğümü de buradan belirtmek isterim.

İyi bir iş çıkarılmış. Heba edilmemeli!

Vesselâm.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Düzenli takılmasam da ara sıra uğradığım bir forumdur.
Zaman geçirmek için güzel bir ortam..
Teknik olarak da gerçekten iyi, temaları filan..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri