Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv FK Düşünce Platformu Bölüm Kuralları (1 Görüntüleyen)

Puan 18
Çözümler 0
ForumKalemi
1. Forum Kalemi Düşünce Platformu içerisinde açtığınız her konu, tanıtım, soru, görüş, öneri ve her tür meteryal size ait ve özgün olmalıdır.
Başkalarına ait olduğu tespit edilirse, konu kilitlenip çöp kutusuna taşınacaktır ve konuyu açan kişi uyarılacaktır. Eğer uyarıya uyulmayıp ikinci kez tekrar edilirse 1 gün, sonra 3 gün , aynı hatanın ısrarı sonrası 7 günlüğüne banlanıcaktır. Devamın da 30 günlük, sonrasın da süresiz banlanma cezaları uygulanıcaktır.

2. FK Düşünce Platformu konularında alıntı yapmak, kullanıcı etiketlemek ve konuları sohbet alanına çevirmek, içerik dışında alakasız yorumlar yapmak yasaktır.

3. FK Kuralları tüm forumda olduğu gibi Düşünce Platformumuzda da geçerlidir.

4. FK Düşünce Platformu içinde her bölümün kendine özel bazı kuralları bulunmaktadır. Bunlar içinde mutlaka ilgili bölüme konu açmadan kural altına yazılan DİKKAT mesajını okuyunuz.

F.K. Yönetim

Son düzenleme:
Tekrardan hatırlatmak istiyorum.

Forum Kalemi Düşünce Platformunda alıntı yapmak Kopyala yapıştır mantığı ile konu açmak yasaktır.
Tamamen size ait, sizin elinizden ve zihin dünyanızda dökülen cümleler...

Arkadaşlar yeniden uyarmam gerekiyor.
Düşünce Platformu içerisindeki hiç bir konudan alıntı yapmadan kaleminizin gücünden faydalanarak yorum yapın.
Düşünce platformunun amacı kalemlerinizi güçlendirmek donanımlı hale getirmektir.
Yoruldum düzenlemekten da :)
İnsaf edin :)

Düşünce Platformu Kurallarında değişiklik:

1. Düşünce platformu üzerinde Kişi yani nick etiketi kullanmak yasaktı. Abaetmayacak şekilde kullanıma izin verilmiştir.

2. En çok eleştirildiğimiz konu olan alıntı yapmak ise hala yasaktır. Alıntı yapmak cevap kaleminizi köreltir. Bazen göz yumup esnek davranıyoruz buna dikkat etmenizi istiyorum.
Ancak şöyle bir istisna getirilmiştir.
Cevap hakkınızı kullanıp düşüncenizi belirttiğiniz konuda sadece cevap hakkının size doğduğunu, yada parmak basmanız gerektiğinizi düşündüğünüz ilgili satırı alıntılayarak cevaplayın. Tüm yazıyı alıntılamak yasaktır.

Düşünce platformunda Alıntı yasağı asla kalkmayacaktır. Kullanım alışkanlığı kazanıldığında nick etiketleme tekrar yasaklanacaktır.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri