Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Fatih Erbakan'ın kamyon arkası fotoğrafı

Kamyonun kasası arkası önü sağını solunu bilmem ergenlik dönemimize denk gelsede rahmetli babasının 90lardaki imajı ve etrafındaki rte melih g. Şevki y. Hasan hüseyin c. İle vesayetçi rejime karşı verdikleri mücadeleler ile şuan kendisinin yerel seçimlerdeki izlediği politakaya bakınca iki resim arasındaki tek farkın siyah beyaz renkli olmasını isterdim

Eskiden siyasetten anlamazdık hala anlamıyor ve sevmiyoruz orası bariz. Gerçi yaşımız da müsait değildi siyaset anlamaya, sonradan izlerdim açık oturum, tartışma programlarını sonra baktım ondan ona geçiyor siyasetçiler bıraktım izlemeyi...
Bu ne yanar dönerlik bilemedim,, günümüzde de öyle hatta dün tv de diyordu birisi başka bir yere geçmiş kim olduğunu dinlemedim, sadece chp'den akp'e geçmiş birisi

Şunu da ekliyeyim... Eskiden Erbakan hocayı bizlere nasıl yanlış tanıtmışlar tv'lerden, gazetelerden...
zaten siyaset nedir bilmezdik, kirli oyunlarından haberimiz yok gündüz de sanki farklı...
Günümüzde sosyal medya olsun görsel yayınlar olsun istendiğini gömme,yaptığın iş değil de... dilediğini yüceltme yarışı kimin tarafındaysan..

Erbakan hocaya
Rabbimiz rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri