Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Farmasi

Yerli görünen çin ham maddeli ürünleri olan bir firma.. üretiminin birisi ikitelli saraçlarda çorapçılar sitesi içinde.. iş işletme müdürürünün adı Atıf çalışma şekilleri sabah 7 akşam 6 'paydos .. servislerini yol ücreti diye kesen asgari ücret uygulayan bir üretim yeri.. şahsende tanıyorum.. pazarlamacı mantıgının diğer bir yüzüde sanal ortamlarda reklam verip reklama yatırım yapıp ürünlerini iyi tanıtması.. memnun olanını az gördüm.. giden bir şikayetlerde okumuştum..

Kadının alerjik durumu var dile getiriyor derisinde dökülme olmuş.. firma açıklama yapmış ürünlerimiz kesinlikle alerjik madde içermez diye... hanım efendi yani kadında yazmış.. kardeşim sen dermologmusun benim alerjim var benim ..ürününüz bana alerji yaptı demiş .. şikayet sebebi ise bambaşka birşey .. ürün teslim olayı . Parama degmedi istediğim gelmediydi.. eski bir şikayet var ilanı..

Memnun olanlar ise farması aldım .. zararı olmadıgı için iyi diyenlerdir .. görüşüm bu..

Tamamen vegan olduğu savunulan Dr Cevdet Tunanin kurduğu kozmetik şirket.

At kestaneli yağını uzun zamandır kullanirim her türlü ağrıya iyi geliyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri