Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye Evet, Ben Yeniyim!

TevfikTevfik is verified member.

teknolojiforum.com
FK Özel Üye
Web sitesi
www.teknolojiforum.com
Burç
İkizler
Hobim
Bisiklet, Fitness, Piyano ve Resim
İsim
Tevfik
Meslek
Yazılım
Memleket
Kayseri
JkcUDD
Takım
lIr3ry
Merhaba ForumKalemi ailesi, aranıza yeni katıldım ve katılma sebebim @BaRoNBaRoN is verified member. abim sayesinde oldu.

Ortalama 20 yıldır forum sitesi kurarım, geçmiş yıllarda çok fazla forum projesine imza attım fakat son yıllarda fikir ve düşüncelerimi tamamen değiştirdim. Nasıl mı? Forum projesini devir ettiğim zaman kazancı direkt olarak ben ve ortaklarım alıyordu.

En son hayvanlar projemi devir etmiştim ve oradan ettiğim gelirle sokak hayvanlarına mama, veteriner yardımı vs. yapıyordum. Projeyi devir ettikten sonrada yarısını yardıma ayırmıştım. 15 tondan fazla mama bağışında bulunmuşum. Ekstra olarak yüzlerce canın sağlık problemi için veteriner hekimlere yönlendirdim.

Şimdi ise
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
adında bir projem var (lütfen bunu reklam vs. olarak algılamayın). Buradaki amacımda ise "öğrenciler" eğer bir kazanç elde edersem kesinlikle gelirin yarısını ihtiyaç sahibi öğrencilere ayıracağım. Bunun sıkıntısını çok çekmiştim geçmiş zamanlarda, o nedenle gelecek gençlerindir diyerek öğrenci kardeşlerime yardımcı olmaya çalışacağım.

Biraz da kendimi tanıtacak olursam, ismim gördüğünüz gibi Tevfik ve Kayseriliyim. Görebileceğiniz en bonkör Kayserili :)

Saygı ve sevgilerimle.

Hoşgeldin Tevfik aramıza.
Baron abinin dostu bizimde dostumuzdur
Umarım amaçladığın şeyi yapabilirsin.
Forumuna baktım oldukça güzel ve faydalı. İnşallah müsait bir zamanda iadeyi ziyarete geliriz
İyi forumlar , Saygılar

Hoşgeldin Tevfik aramıza.
Baron abinin dostu bizimde dostumuzdur
Umarım amaçladığın şeyi yapabilirsin.
Forumuna baktım oldukça güzel ve faydalı. İnşallah müsait bir zamanda iadeyi ziyarete geliriz
İyi forumlar , Saygılar
Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın. Sağ olun, var olun.

Rakiplerim oldukça güçlüler ama iyi anliz ederek ve sosyal medyayı yerinde kullanarak iyi yerlere getirmeyi planlıyorum. Kapım her daim açıktır, ne zaman derseniz buyrun gelin.

İyi forumlar diliyorum.

Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın. Sağ olun, var olun.

Rakiplerim oldukça güçlüler ama iyi anliz ederek ve sosyal medyayı yerinde kullanarak iyi yerlere getirmeyi planlıyorum. Kapım her daim açıktır, ne zaman derseniz buyrun gelin.

İyi forumlar diliyorum.

Buradan forumunu tanıtabilirsin , bizimde desteğimiz olsun inşallah

Merhaba @AsyAAsyA is verified member. elimden geldiği kadar bilgi ve tecrübelerimi paylaşırım elbette.

Forumun amacı bilgi paylaşım ve tartışma (fikir alışverişi), elbette elimden gelen yardımı esirgemem.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri