- Web sitesi
- www.teknolojiforum.com
- Burç
- İkizler
- Hobim
- Bisiklet, Fitness, Piyano ve Resim
- İsim
- Tevfik
- Meslek
- Yazılım
- Memleket
- Kayseri
- Takım
Merhaba ForumKalemi ailesi, aranıza yeni katıldım ve katılma sebebim @BaRoN abim sayesinde oldu.
Ortalama 20 yıldır forum sitesi kurarım, geçmiş yıllarda çok fazla forum projesine imza attım fakat son yıllarda fikir ve düşüncelerimi tamamen değiştirdim. Nasıl mı? Forum projesini devir ettiğim zaman kazancı direkt olarak ben ve ortaklarım alıyordu.
En son hayvanlar projemi devir etmiştim ve oradan ettiğim gelirle sokak hayvanlarına mama, veteriner yardımı vs. yapıyordum. Projeyi devir ettikten sonrada yarısını yardıma ayırmıştım. 15 tondan fazla mama bağışında bulunmuşum. Ekstra olarak yüzlerce canın sağlık problemi için veteriner hekimlere yönlendirdim.
Şimdi ise
adında bir projem var (lütfen bunu reklam vs. olarak algılamayın). Buradaki amacımda ise "öğrenciler" eğer bir kazanç elde edersem kesinlikle gelirin yarısını ihtiyaç sahibi öğrencilere ayıracağım. Bunun sıkıntısını çok çekmiştim geçmiş zamanlarda, o nedenle gelecek gençlerindir diyerek öğrenci kardeşlerime yardımcı olmaya çalışacağım.
Biraz da kendimi tanıtacak olursam, ismim gördüğünüz gibi Tevfik ve Kayseriliyim. Görebileceğiniz en bonkör Kayserili
Saygı ve sevgilerimle.
Ortalama 20 yıldır forum sitesi kurarım, geçmiş yıllarda çok fazla forum projesine imza attım fakat son yıllarda fikir ve düşüncelerimi tamamen değiştirdim. Nasıl mı? Forum projesini devir ettiğim zaman kazancı direkt olarak ben ve ortaklarım alıyordu.
En son hayvanlar projemi devir etmiştim ve oradan ettiğim gelirle sokak hayvanlarına mama, veteriner yardımı vs. yapıyordum. Projeyi devir ettikten sonrada yarısını yardıma ayırmıştım. 15 tondan fazla mama bağışında bulunmuşum. Ekstra olarak yüzlerce canın sağlık problemi için veteriner hekimlere yönlendirdim.
Şimdi ise
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Biraz da kendimi tanıtacak olursam, ismim gördüğünüz gibi Tevfik ve Kayseriliyim. Görebileceğiniz en bonkör Kayserili
Saygı ve sevgilerimle.