Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma Et tüketimi durursa sizce ne olur? (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.
BBC England çok ilginç bir araştırmaya imza attı. Araştırma, et tüketiminin 30 yıl boyunca tüm dünyada tamamen durması üzerine kurulu. 2050ye kadar bütün insanların vejetaryen olduğu bir düzen, nasıl sonuçlar doğurabilir.

1. Et tüketiminin tamamen durması ölüm oranlarında ciddi bir azaltma sağlar. Et tüketiminin olmadığı bir dünyada ölüm rakamları ortalama 7 milyon azalacaktır.

2. Kırmızı etle beslenme durumunda kalan hayvanlar bilindiği üzere metan gazı üretmektedir. Bu gaz % 60 civarında azalır.

Peki siz insan yaşamı ve dünyanın ekolojik dengesi için bu fedakarlığı yaparmısınız?
Peki et tüketimi durursa sizce hayatımızda neler değişir?
Araştırmayı nasıl buluyorsunuz?

Etsiz bir dünya deme değerli muhterem istirham ediyorum :)
Tek zevkim :)

Kırmızı eti pek aramam,beyaz iyidir iyi hele balik çok severim.

İlginç bir araştırma olmuş bu konuda @SiyahSancaktaR abime katılıyorum desem ? ama eğer dedikleri gibi insanlığın devamı ve dünyanın ekolojik dengesi içinse kendi adıma fedakarlık yaparım :) ama @SiyahSancaktaR abi fedakarlık yapar mı ondan emin olamadım ?

@MevaMeva is verified member., ilk defa tripsiz gönülden katıldım bu yoruma değerli muhterem kardeşim :)
Fedakarlığa gelince mümkün değil et yaşam stili Tek zevkim oburluk zaten :)
ecel hepimiz için değil mı burdan bakalım bence :)

@Dil-figar, bulursa affetmez 3 öğün gider kısmete göre değerli muhterem kardeşim :)
Tabi ki sebze yede ayrı zevki var o ayrı :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri