Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

FK Sözlük Et en iyi nasıl pişirilir.

Yaren

Emektar Üye
Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Katılım
4 May 2020
Mesajlar
2,567
Tepkime puanı
8,103
Puanları
113
Burç
Yay
Memleket
Antalya
Cinsiyet
Medeni Hal
DisPVx
Biftekten bahsetmiyoruz değil mı?
Bu pahalılıkta biftek kim ben kim ;)

Ben eti sebzeli severim ,soğanlar hafif karamelize ,biber pişmiş ve domates biraz diri ve mutlaka kabuğu soyulmuş ,piştikten sonra biraz tereyağıyla bağladık mı tamamdır ;hiç fena olmaz.

Madem sır istiyorsun ortak,eti sinirlerinden ayırarak doğrarım,az yağlı tercih ederim ..
 

Charismax

FK Üyesi
Ne demek Hiç mi yok ?
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
6,525
Tepkime puanı
5,652
Puanları
113
Konum
istanbul
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
Cinsiyet
Medeni Hal
DisPVx
Takım
O8yPI5
Peygamber efendiniz eti az pişirinde yiyin demiş.. ama ben içi pembe olunca resmen kusuyorum yiyemem.. et için için pişmeli.. zeytin yağı ve kekik terbiyesi yumuşatır..
 

Charismax

FK Üyesi
Ne demek Hiç mi yok ?
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
6,525
Tepkime puanı
5,652
Puanları
113
Konum
istanbul
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
Cinsiyet
Medeni Hal
DisPVx
Takım
O8yPI5
Abla marine lafını yazılıda duysam seslide söylense aklıma iki şey geliyor..
1 adnan şenses
2 mariye belini mariye beni kudurrr kudur kudur

:haha:
 

Qasem

FK Üye
🌿🌼
Katılım
3 May 2020
Mesajlar
15,120
Çözümler
12
Tepkime puanı
40,082
Puanları
113
Konum
Avrupa
Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
Cinsiyet
Takım
lIr3ry
Etin ustası burada... :)
Önce kasaba gidip kuzunun sırt tarafından alacaksın neredeyse yağsız...
Az bir kuyruk yağı yanına ilave et...
Eti döv ağzını burnunu kır dinlenmeye bırak.
Sonra düdüklüde güzel bir haşla. Sonra kuruk yağını dök tavaya bas eti yanına bir kaç acı biber, ver içine kekik pul biber karabiber falan bas tuzunu bolca..
Lokum lokum.
Ağzınızda erimezsse beni bulun :)
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar