Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Erkeklerin kadınlardan önce hayatını kaybetmeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Destina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaş farkından dolayı olabilirmi acaba o :D sıralı ölümün adı yaşa göredir zaten
Genelde ülkemizde erkekler kadınlardan büyüktür.
Allah sıralı ölüm versin zaten ani ölümler kalanlara acı verebiliyor

Nasıl yani, Şimdi Bülent ersoyun genç sevgilisi ondan öncemi ölecek, bunun gibi bişey mi? :)

Uzun yaşamın bir çok sırrı var. İnanç biçimizi şimdilik bir tarafa bırakacak olursak yani ecel dışından bakarsak, sağlıklı yaşam iki cins içinde uzun bir hayat vaad eder. Bu tamamen yaşam kalitemiz, sağlığımıza dikkat etmemiz ve beslenme şekillerimizle doğru orantılıdır.

Benim Destina ve NoktA dan daha uzun yaşayacağım varsayımı yinede çok hoş :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erkeklerin tembel olduğundan yani kadınlar kadar hareketli olmayışlarından kaynaklı olabilir.
Klasik bir Türk ailesini düşünün,akşam kadın yemeği hazırlar ,adam oturur ,yemek yenir kadın bulaşık yıkar adam oturur,kadın kahve yapar adam oturur ...böyle devam eder..

Son düzenleme:
ya cevap vermiycektimde bir soru sormak istiyorum kusura bakma ?
Akşam kadın yemeği neden hazırlar ?

Son düzenleme:
Hayır şimdi Klasik Türk ailesi demek modern Türk ailesine ters düşen birşey.
Benim klasik Türk ailesinin erkekleri karısını çalıştırmaz .
moderinize olanlar şimdiki zaman.
Sen yemeği kocan için yaparsın özellikle iş'ten geliş saatini ayarlarsın.
Söz hakkı doğdu diye erkek olarak cevapladım ve sordum yanlış anlama.
Demek istediğin senin burda erkekler rahatlığından uzun yaşar olması lazımken çabuk ölüre uzun yaşama yaşam biçimini yazmışsın.. hem soruyu yanlış anlamışsın.. hemde anladığın şekilde bizi tembel göstermişsin ama ?
Biz Allahın verdiği rızıkları kovalayan işçileriz neden öyle diyosun Abla ?

Hahaha :)
Yav niye yanlış anlayayım ,geneli anlatmaya çalıştım ve hareket eden yani spor yapan kişilerin daha uzun yaşayacağı tezini savundum ..
Yeni model senin gibi erkeklere laf söyleyemez ki bu abla ;)

Ozaman ben yanlış anlamışım sen hareketi spora bağlayarak zinde kalmayı demek istedin.. hareketsizliğide yaşamı kısaltıra.
tamam konu çözülmüştür . eyvallah abla ?

Ben de kadınlar daha önce ölüyor diye biliyorum?
Öldürmeyen acı ise insanı güçlendiriyor

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri