Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Analiz Equilibrium

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Sonuna kadar sabırla izledim.
Ama istediğim verimi alamadım.
Film neredeyse tek adamın etrafı da dönen kısa bir tiyatro gibiydi.

Çok fazla görsel efekt yok ama kullanılan efekt ve oyuncuların rolleri konusunda oldukça başarılı...

Ama Matrix vari bir film olamamış. Daha fazla aksiyon katılarak ve film birazda ha dış efektlerle daha güzel bir hale gelebilirdi...

On üzerinden değerlendirecek olursam 10/5 lik bir puan verebilirim.. :)
Zamanınız varsa izleyin.

İnsanların duygu ve hisleri sonucunda savaşların çıktığı dünyada yaşamın ve huzurun son bulduğu teorisi başka bir katliam ve son ortaya koymuş...
Orta halli bir bilim kurgu.

İzleyeli çok oldu, kayda değer hatırladığım hiçbir şey yok filme dair. O derece demek ki ?

sizlerin aksine ben bu filmi çok beğenirim.filmde duygular,eskiye dair eşyalar vb şeyler yasaklanmış.okumak,dokunmak duygu yaşamak yasak.halk üzerinde bir nevi korku imparatorluğu kurulmuş,bir kişinin yönettiği bir dünya.bir rahib'in en azılı şekilde kanun koruyuculuktan hissetmenin nasıl bişi olduğunu tatmasıyla değişen bir hayat.film 2002 yapımı ve daha efektlerinde bu kadar gelişmemiş olduğu bir zaman. Christian Bale ve her film de ilk sahnede görünüp ölen Sean Bean oynuyor.kıyafetler çok ilgi çekici.

Fahrenheit 451 filmiyle az da olsa benzerliği var sayilabilir.

10/8

@interceptor, efect az ama o az olanda mükemmel kullanılmış ve oyuncular rollerini mükemmel oynamışlar.
Ama film bana çok yetersiz geldi. Bir Matrixi geride bırakacak kaliteye getirilebilir bir imkana sahip ::)

Ama yinede idare eder usta.
Efektlere bayıldım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri