Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Enderun usulu teravih namazı

@EfuL!mEfuL!m is verified member., kimse halihazırda kıldığımız namazların uzunluğundan şikayet etmesin bulunduğumuz yerde afgan çalışanlardan bir tanesiyle bir kaç gün önce namaz hakkında konuşurken afganistan da
Öğlen namazı kılarsın dedi dışarıda taliban yakalar namaz kıldınmı evet yok der ben de görecem alır camiye götürür yanında bir daha kılarsın devamında başka bir taliban daha yolda sorar kıldınmı evet yok der ben de görecem aynısı bir daha öğlen namazını 40 rekat kıldığım oldu dedi
(belkide taliban karşıtı ne kadar doğru bilinmez)

@OlmayabilirOlmayabilir is verified member., bölgede kalmış biri olarak söylüyorum %800 yalan söylüyor. Taliban geçmişte de şuanda da kimsenin namazını asla sorguladığın şahit olunmadı.

Kısa olanı makbuldür :)

Ben evimin özel en mahrem yerinde bireysel teravihimi icra ediyorum hatta tam teravihe niyetlemeden bir şifa kahvesi yapıyorum kendime huşu içinde vicdanım rahat olarak.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri