Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Ekşi sözlük Ekrem İmamoğlu konularını kaldırdı mı?

Ne yaparlarsa yapsınlar Ekremin içi boş kalitesiz bir yönetici olduğunu gizleyemeyecekler.
İşin kötü tarafı Mansur da patlak vermeye başladı. Vaatlerini profilinden kaldırdı. Yani vdettim ama yapmayacağım mesajı çok netti...

Ve sonuç olarak partilerin en iyi yaptığı şey birbirini karalamak...

Rahmetli babam ,siyasetin iki yüzlü ve samiyetsiz oldugunu,adı üzerinde vaadlerinin boş lafügüzaf oldugunu,dolayısyla temelinde yalan dolan barındıran sistem oldugunu söylerdi ..
Ve ardından serzenişte bulunurdu simdilerde biizmde pekçe yâd ettiği "Adalet Resulullah zamanında kaldı" derdi ..
Siyaset artı laf ebeliği koltuk yarışı ve rant peşinde gezen pof pof seven insanlarla dolu al birini vur ödekine benim nezdimde hepsi bir hiç farkları yok ..
ALLAHımın ismi tecellisi olan Adl esmasını, hali hazırda olan devlet erkanına ilaveten meclisin üyelerine uygulamak ve uygulatmak nasip etsin ..

Ekrem Imamoglu;
Her sey guzel olacak dedi(!) ve dedigini de yapti.?
Suraya bir kac tane guzellim yazayim.
Ilk yaptigi ve daha secim calismalarinda duydugumuz ismek kurslarini kapatacakmıs lafiydi.lafti gerçek oldu.?
Gelmesiyle 60 branşı kapatti.Sonra adim adim kapanisa gitti.
Branş kayitlarina sinirlandirma getirdi.Her branş icin kayit gunu belirlendi.
Mesela el sanatlari branşina kayit yaptirmak isteyen kisi belirlenn gunde kayit yaptiramazsa hakkini kaybediyor,branslarda belli sayidan ogrenci olmazsa o branş acilmiyor.
Bir cok ogretmenler acikta kaldi.
Sonra,
IBB spor salonlarina ozellikle kapali hanimlari gittigi yuzme bolumu tamirat adi altinda kapatildi.
Ist karta gelecek olursak ilk ogrenci indirimi dedi ,
normal indi bindi 2.5 tl iken 3.5 cikarip ogrenciye indirim yapti,oda 6 ay sonra ogrenci kartina zam geldi,marmarayla aktarma olarak 1.75 tl yaptigimiz gecisleri 10 tl cikardi.Bedava sut ekmek dagitilacakti, vaatler vaatler.?
Daha bir cok seyde cok guzellikler oldu.?

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Ben Teyo ekreme kızmıyorum :)

Ikinci secimde intikam alır gibi etki tepki meselesi binali yıldırım i sandığa gömen istanbula kızıyorum..

Istanbul hakettiğini buldu :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri