Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mutluluk Kumbarası Ekim Ayı Mutluluk Kumbarası

Yeni bir ay yeni bir gün ve yeni bir şans...
Her yeni gün yeniden hayata başlamak için bir şanstır, nasıl kullanacağımız ise bizim elimizde. Bugün pazar ve kendimi ödüllendirmek için üşenmedim çorba yaptım. Kahvaltıda evde kendini ödüllendirmek için kahvaltı yapan kaç kişi var şu dünyada bilemem ama ben sabah kalkıp mercimek yapmayı ciddi bir ödül sayıyorum :)

Bugün Güney Koreli bir öğrencim ülkesi hakkında sunum yaptı ve Kore Savaşına katıldığımız için önümde eğilip teşekkür etti... Çok utandım, gözlerim doldu... Mutlu olmadım ama tarifsiz bir duygu hissettim. Bu teşekkürün bütün şehit ve gazilerimize ulaşmasını çok isterdim...

Son düzenleme:
@ZoeZoe is verified member., çok merak ettim kulağıma fısılda :)

Sonunda bukadar yoğunlukta film analizini yarım yamalakta olsa 6 saatte yazabildim... :) 1 dk yaz 1 saat işinle uğraş sonra dön bir dk daha yaz. Detaylı analiz olmadı ama detaylandırılacak :) yeterki izlemeyi bilen biri çıksın. Örneğin @ZoeZoe is verified member. :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri