Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duru görü nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Placidus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Placidus

FK Üyesi
JkcUDD
Takım
jXd4NV
telepati.jpg
Duru görü; nesnelerin, kişilerin beş duyu organı olmaksızın algılanmasıdır.

Örneğin; gözlerinizi kapattığınızda gözünüzün önünde bir şeyler canlanıyor diyelim.

Bunlar birtakım imajlar olabileceği gibi geçmişten veya gelecekten gelen olaylar, şekiller de olabilir.

Duru görü tekniğine göre gözünüzün önüne gelen bu imajlar psişik güçlerinizle doğru orantılı.

Bunun örneğini görmek isterdim. Çok anlayamadım fkdusun1
Belki de bir çok kez yaşamış olabilirsiniz bu durumu abartıldığı gibi özel yetenek isteyen bir durum değildir.

Birşeyin olacağını kısa zaman dilimleri içerisinde hissetmek mesela buna açık bir örnektir. Tahmin etmek diyebiliriz ama anlık istem dışı bir tahmin.. olacağını bekleme gibi

Bende boyle olmuyor. Biraz daha saçma oluyor benimki. Olayi yaşıyorum, sanki onu daha önce biliyor muşum gibi hissediyorum. Saçma olduğunu biliyorum yorum yapmasanda olur fktrip5

Bende boyle olmuyor. Biraz daha saçma oluyor benimki. Olayi yaşıyorum, sanki onu daha önce biliyor muşum gibi hissediyorum. Saçma olduğunu biliyorum yorum yapmasanda olur fktrip5
O başka bir başlık içerisinde değerlendirilmesi gereken bir durum.. müsait olunca paylaşıyım onuda

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri