- Web sitesi
- forumkalemi.com
- Burç
- Akrep
- İsim
- Murat
Aslında bir çok platform dergi gazete bunu daha çok komplo teorisi olarak konuşsa da, bizler suyun ülkelerin dış politikalarında ve sınırlarının şekilşenmesinde çok ciddi etkileri olduğunu biliyoruz.
BM verilerini baz alırsak dünya üzerinde 880 milyondan fazla insan suya erişim sıkıntısı yaşamaktadır. Bu veriler 2050 yılında bu sayının 5.7 milyarın üstüne çıkacağını öngörüyor.
Şuan yaşadığım bölgede bu sorun kısmi olarak kendini his ettiriyor. Artan nufus ve kuruyan su kaynakları suya ihtiyacı arttırmakla beraber tarım sulama sorunu yüzünden tarımdada ciddi gerilemeye neden olmuştur.
Mevcut kaynakların yanlış kullanılması tabiki bu sorunun ortaya çıkmasının en büyük nedeni...
Bu bağlamda neler söylemek istersiniz.
Ben yakın gelecekte böyle bir savaş beklemiyorum.
Sorunun çözümü bağlamında daha sonra söz hakkı almak istiyorum..
Söz sizin...
BM verilerini baz alırsak dünya üzerinde 880 milyondan fazla insan suya erişim sıkıntısı yaşamaktadır. Bu veriler 2050 yılında bu sayının 5.7 milyarın üstüne çıkacağını öngörüyor.
Şuan yaşadığım bölgede bu sorun kısmi olarak kendini his ettiriyor. Artan nufus ve kuruyan su kaynakları suya ihtiyacı arttırmakla beraber tarım sulama sorunu yüzünden tarımdada ciddi gerilemeye neden olmuştur.
Mevcut kaynakların yanlış kullanılması tabiki bu sorunun ortaya çıkmasının en büyük nedeni...
Bu bağlamda neler söylemek istersiniz.
Ben yakın gelecekte böyle bir savaş beklemiyorum.
Sorunun çözümü bağlamında daha sonra söz hakkı almak istiyorum..
Söz sizin...