Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Dost

Dostuna dost, düşmanına düşman olan.
Doğru nda yanında kaya gibi duran yanlışında karşında dağ gibi dikilen. Konuşmadan anlayan...
Diğer yarınız gibi...

Başımı tereddütsüz omuzuna yaslayacağım fiziki ve madden dostum hiç olmadı. Ağlayacağım yakinen şeksiz inandığım dostum olmasa da , manâ aleminde bir dostum var ki, onu tarif etmek için harfleri demet yapmak dahi yetersiz. Gıyabında hazır onu hatırlamışken dualarımı gönderiyorum.
Gönüldaşım, ebedi dostum, Rabbim muhabbetimizi mübalağalı arttırsın. Âmin.

Dost dediğin şimdiki neslin “kanka” kelimesinin yakınından uzağından geçmiyor.
Dost; seni ahiretine hazırlıyorsa dosttur benim gözümde.

Furkan süresi 28. Âyet’te Rahman olan Allah ; Yazıklar olsun bana! Keşke falanı dost edinmeseydim!” Buyurmuştur. Buradan çıkarılan ders ,her dost dediğin seni aldatmasın hatta o künye ile itham etmekten kaçınmalıyız.

Rabbim kendisine dost olan olanlara dost eylesin.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Birini tanıyana kadar dostum var sanırdım sayılıp sevildiğimi..

Ta ki imtihan silsilesi şiddetle vurduğu zaman gördüm ki dost kelimesi kavramını yitirdi yalan olduğunu anladım..

Biri hariç hayatta hiç bir şekilde maddi manevi dunyaları ayaklarına sersem asla hakkını ödeyemeceğim biri..

Hakikatten asla ayrılmayan asla beni sevdiği halde pohpalamayan hakikati her anda yüzüme haykıran hakikat için beni yanlış olduğum yerde yerden yere vuran dostluğun simgesi

dostum..

Elinden geleni karşıılıksız yapan karşılıksız sevip değer veren en bittim dediğim anda 2 tatlı sohbeti ile kendime getiren dostum..

Rabbim iki cihanda razı olsun...

Şu yalan dünyada geçici sahte samimiyetsiz yüzlerce olana kadar bir tane sağlam olması yeterli...

Dost dediğin kaytısız şartsız biat eden seven değil pohpohlamadan gerektiğinde hakikati yüzüne haykırandır ne olursa olsun ..

Son düzenleme:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri