Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doktor yazısı ile ilgili bilinmeyenler!

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
1fbc2af0eafd2288b.md.jpg

Amerika Ulusal Bilim akademisi'ne göre ABD'de her yıl bin hasta, doktorlarının yazısı yanlış okunduğu için hayatını kaybetmekte, 1.5 milyon insan da aynı sebeple sağlık sorunları yaşamaktadır. Dolayısıyla doktorların kötü el yazısı, çok sayıda can almaktadır.

bilimoloji.com

Bence okumak çokta zor değil.
Mesela kullanılan resimdeki. Reçetede hasta hipertansiyon hastası ve raporlu.
Doktor hastaya coversyl plus 5 kutu, Norvasc 10 mg 5 kutu ikiside günde birer tane. Tercihen Norvasc sabah coversyl öğleden sonra yad akşama doğru hğnde birtane.
İkiside tok karna :)

Bence okumak çokta zor değil.
Mesela kullanılan resimdeki. Reçetede hasta hipertansiyon hastası ve raporlu.
Doktor hastaya coversyl plus 5 kutu, Norvasc 10 mg 5 kutu ikiside günde birer tane. Tercihen Norvasc sabah coversyl öğleden sonra yad akşama doğru hğnde birtane.
İkiside tok karna :)

Hemde resmin altındaki yazıyı okumuş :skn:

bunlar böyle yazmak için özel egitimmi alıyorlar :D

Yok acele ettikleri için öyle yazıyorlar
yemin ederim ben bunu ders falan bir özellik sanıyordum.. yer yer bazen derdimki hasta kendisi okuyupta doktorluk taslamasın şuna gitmiştim bu ilaç iyi geliyor kafasıyla bir önlem sanıyordum.. :D
ama eczacılarda okuyor helal olsun diyecemde aslında bizde okuruz :D biz neden okuyamıyoruz biliyormusun abi bence ama yani tahminimce diyorum bizim o yazıyı okuyamama sebebi sen okursun senin ilgi alanın bu mesela benim okuyamama sebebim günlük hayatta o yazılanların isimlerini görmediğim bilmediğim için yazı kötüde olsa birşeye benzetemememdendir... ama eczacılar ilaçlarını adlarını bildikleri için bize özel yazı yazmış doktorda direk okuyup anlıyor eczacılar gibi geliyor . öyle bişi herhalde dimi abi

aynen 8 ile 7 arası bişi var hane ... onu girip ilaç ismini neymiş ne değilmiş görüyorlar o daha iyi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri