Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem arası Doğum yapan kadın, hemşireler tarafından darp edildi iddiası

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Suriyeli hamile bir kadının gittiği Kayseri Şehir Hastanesinde hemşireler tarafından darp edildiği öne sürüldü.

HAKSÖZ-HABER

24 yaşındaki Suriyeli Hatice el-Hasan’ın doğum nedeniyle müracaat ettiği Kayseri Şehir Hastanesinde saldırıya uğradığı iddia edildi.
Türkiye’de yaşayan Suriyeli aktivist Munip Ali, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konuyla alakalı olarak şunları kaydetti:
“Suriyeli mülteci kadın 24 yaşındaki {{#Hatice_ElHassan}} Kayseri şehir hastanesini doğum nedeniyle müracaat ederken #Hatice Hemşireler tarafından dövülüp 3 saat kan içinde bırakıldı”
Hatice el-Hasan'ın kocası, eşinin yaşadıklarını anlatarak kamuoyu ve yetkililere duyarlılık çağrısında bulundu:

Yetkilileri konuyla ilgilenmeye ve kamuoyuna açıklama yapmaya davet ediyoruz.
*
Son dakika: Soruşturma Başlatıldı
Kayseri Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada gündem olan Suriyeli aktivist Munip Ali’nin paylaşımı altına bir yorum yaparak konuyla alakalı soruşturma başlatıldığını duyurdu.
11275.png

İsrail ırkçılığından dem vuranlar,kendi ülkelerindeki siyonizmi katbe kat aşan kafatasçı ırkçılığı asla göremeyecekler.Rabbim kimseyi mültecilik ile sınamasın.Ama zilletin tutsağı olup hergün ölmektense,izzetin askeri olup memleketimde bir gün şereflice yaşamayı tercih ederim.

Bu duruma nicin gelindiginin sorgulanmasi gerekir diye dusunuyorum.
Sen vatandasina vermedigin haklari suriyelilerin onune serersen, olacagi budur.
-ayrica ben konuya baska bir pencereden baktim. buradaki davranisi tabiki onaylamiyorum. hemen saldiriya gecmeyin.

Sık rastlanan bi durum değil,genelde tersi olur ve her iki durum da onaylanacak hoş görülecek bişey değil..

Herşeyden önce insan olarak yaklaşılmalı, kim ne nereli sebeplerinşn ne olduğuna değil, hastanında mazlumunda dili dini ırkı sorulmaz. Hipokray yemini edenler ve diğer tüm sağlıkçılar bunun bilincinde olmalı, değillerse görevlerinden alınmalı...

Emperyalist çıkarlar, yanlış yönetimler vs vs lerin sorumlusu halk değildir, bu yüzdende faturanın halka kesilmesi yanlıştır.

Gündemi geren yalan yanlış haberlerin faturası. Allah yardımcıları olsun.

Hiç sorma nokta..
Varsın yalan yanlışta olmasın haberler...
İnsanlar vicdanlarını toprağın altına gömmüşler.
Irkçılık, Faşizim tamda budur...

Kayseride böyle birşeyin olacagını sanmıyorum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri