Çok uzun zamandan beri bu kadar aptalca bir şey duymamıştım. Adam devlete haber vermeden kafasına göre polis karakolu yapmış. Karakolların konumu ve iç dizaynı devlet tarafından bir stratejiye göre belirlenir. Bölge hakimiyeti, korunabilirliği, ihtiyaç vs gibi kaideleri vardır bir karakol yapımının. Buna da bakanlık ve teşkilat karar verir. Ben karakol yaptım haydi buraya polis gönderin diyerek karakol mu yapılır yahu? Bir de diyor ki "açılışını yapmaya gittim polis yok ortada."
Ben şimdi evin altına sana makam odası yapsam gelip yerleşecek misin? Televizyona çıkıp "İmamoğlu'na makam odası yaptım, açılışına gittim ama İmamoğlu ortada yok" desem aptal olduğumu düşünür herkes değil mi? Ekrem İmamoğlu işte bunu yapmış. Vallahi yapmış, billahi yapmış, kendisi söylüyor.
@ekrem_imamoglu
@istanbulbld
Ben şimdi evin altına sana makam odası yapsam gelip yerleşecek misin? Televizyona çıkıp "İmamoğlu'na makam odası yaptım, açılışına gittim ama İmamoğlu ortada yok" desem aptal olduğumu düşünür herkes değil mi? Ekrem İmamoğlu işte bunu yapmış. Vallahi yapmış, billahi yapmış, kendisi söylüyor.
@ekrem_imamoglu
@istanbulbld