Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tartışma #Devletiminyanındayım hastagı ile alakalı düşünceleriniz?

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Devleti sokakta bulmadık ki sokağa mahkum edelim.
Ama bu hükümetin yanlış politikalarını eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmez.
Hem yanlış yönetim ile kaygan zemin oluşmasına neden olan hükümet, hemde onların desteği ile büyüyen şirketlerin bu krizde suçu çok büyük.

Ama çözüm sokak ve provakatif eylemler değil...
Aptalca hareketler karşısında hükümetin yanındayım. Ama asla yanlışını kabul etmem.
Hükümetin yanlış politikaları, içerden yıkılmayan hükümetin hem içerden hem dışardan ekonomik operasyonla düşürülmesi planları benim yanımda değer bulmaz.
Yapamıyorsa istifa edecek elbette, lakin devam edecekse de bu şekilde bu kadrolarla değil...

Son düzenleme:
Devlet senin yanında değil ama. Gerçekten özür diliyerek söylüyorum devlet analarını götürse helal olsun diyecekler. Benim bu insanlara daha söylüyecek bir sözüm kalmadı sanırım tuzu kuru olan kesim bunlar.

Devletimin yanındayım devlette devlet olmaktan çıkmasın devletliğini yapsın milletinin yanında olsun seçimle gelen seçimle gider böyle sokağa dökülerek olmaz bu işler

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Devletin her zaman yanındayız devletin ....

Sokağa dökülmek hak aramak liayakattir..

Lâkin muhalif kesim bunu hiç bir zaman beceremedi aksine eşkıyağa döküp dükkan yağmalamaya kadar gitti ortalığı yakmak..

Mecliste beceremeyenler sokaktaki eylemi bu kadar olur...

Hiç bir iktidar kalıcı değildir olmayacak..
Aslolan milletimiz vatanımızdır...

İktidar muhalefet perde arkasında her zaman dosttur görünen yüzlere aldanmamak lâzım..

Olan bizlere oluyor her zaman...

Vatanımı,milletimi,bayrağımı seviyorum.
Dolarmış avroymuş oymuş buymuş,her şeyin yeri dolar ama VATANIN yeri asla dolmaz!.
Son nefesime kadar #devletiminyanındayım.🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri