Gündem Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafı gündem olmuştu: AKP'li Numan Kurtulmuş'tan açıklama (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Pandora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AKP heyeti, deprem bölgesini ziyaret etti. O ziyaret esnasında çekilen bir fotoğrafta, Numan Kurtulmuş'un ve yanındakilerin güldüğü görüldü.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, o fotoğrafa "Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa'ya deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi ve AKP Milletvekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar!"sözleriyle tepki gösterdi.

Fotoğrafın sosyal medyada gündem olmasının ardından Numan Kurtulmuş'tan da bir açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Kurtulmui, şunları kaydetti:

"Çadırkentte ziyaret ettiğimiz depremzedelerin acısına ve tebessümüne iştirak ettiğim bir anlık görüntüyü çarpıtarak algı oluşturmak, siyasi yağmacılıktır."

Kaynak
cumhuriyet.com.tr

207331A4-1302-4066-B7AD-F7D1C708C6C8.md.jpg

Ah Numan ah...
O yumuşacık yüreğin iktidar olduğun dönemde nasıl kaskatı kesildi. Ben seni eskilerden bilirim. Mazlumun canı için can ortaya koyacak adamdın.
İktidar olmak sizi ne hallere soktu be Numan.
İşte bu yüzden AKP gitmeli diyorum. Tahtları yerle yeksan olmalı.. İnsanlıklarını merhametlerini unuttular.
Her insan en acı zamanında bile tebessüm eder güler sorun bunda değil, sorun bulunduğun konum ve geldiğiniz nokta...

Konumunda makamında ne varmış diye soran olursa hazır cevap vereyim.
Herkes ailesinden üç beş fert kaybetti sen bu ülkenin genel başkan vekilinin be adam, her kayıp senin, her fert senin ailen...
Herkesin yükünden ağır olmalı senin yükün. Ve yıkımlarınn çoğu alamadığınız önlemler, imar affı vs den kaynaklı.

Ne sen ne muhalefet belediye başkanları deprem hakkında titiz olmadınız hepiniz aynısınız.

Ne olmuş ki o fotoğrafa karalamak için ellerindeki bütün kozları yalan, iftira, çirkinlik adına kullanıyorlar bende dün enkaz altından çıkartılan bir bebeğin sağa sola gülücük saçmasını gülerek izledim

@Meva, Ahmet Mehmet bunu yapsa sorun değil, insanların tebessüme ihtiyacı var en çok böyle zamanlarda.
Ama bunu yapan Numan...
Bize acılarla yoğrulmayı öğreten milli görüş liderlerinden, Filistinde, ümmet coğrafyasında her acı için acı çeken adam...
Gelddiği nokta bu...
Yazık olmuş

@Qasem değişmeyecek insan kimliği yoktur. Karakter ve kişilik özelliklerinde meydana gelen isteklerin arzuların bir müddet sonra özden uzaklaşma olarak yansıdığı acı bir gerçektir malesef.

Ben yanımda saçma sapan gülenlere ayar oluyorum bu nasıl bir aymazlıktır

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri