TR Haberler Dem Partililer oy kullanan polislere saldırıyor (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dem partililer Güney doğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde sabahtan bu yana oy kullanan polislere saldırıyor.

Klasik yeni şafak yalan haberleri, toplasan 4 tane böyle haber bulamazsın. Bölge halkı polis ve asker olarak geçici görev yapanların yerel seçimde oy kullanmalarına tepkilerini dile getiriyor. Şemdin sakıkta aynı provakatörlüğü bugün yaptı. Bu her yerel seçimde olan bişey. Doğu ve güney doğu illerini tamamını bu şekilde haber yapmak yavşaklıktır. Hakkari ve ağrı dışında böyle olay kolay kolay yaşanmaz doğu ve güneydoğuda

Batıdan bu yorum gelse belki üstümüze alınırdık fakat doğulu olarak kimse kusura bakmasın "cahilimiz" çok fazla

@Olmayabilir, güneydoğu ve doğu illerini polise düşman gösteriyorlar, ben 2 yıl bingöl solhan ilçesinde kaldım. Halk evinden yoğurt, çökeelik, yumurta peynir tereyağı götürürdü polis ve askerlere. Özel harekatçıların, özellikle faşist ırkçı şovenistlerin her tür dengesiz davranışına rağmen onlar asla polis ve askere düşman olmadılar. Tüm halkı bu şekilde göstermeleri bazen çıldırtıyor beni. Bende doğuluyum. Hayatında bir kez doğuya gelmeyenler doğu ile alakalı istanbuldan haber yapıyor.

@Olmayabilir, Siirt'tin bir ilçesinde yaşıyorum geneli asker ve polisi çok sever kiracımız astsubay ve gidecek diye çok üzülüyoruz

@Olmayabilir, güneydoğu ve doğu illerini polise düşman gösteriyorlar, ben 2 yıl bingöl solhan ilçesinde kaldım. Halk evinden yoğurt, çökeelik, yumurta peynir tereyağı götürürdü polis ve askerlere. Özel harekatçıların, özellikle faşist ırkçı şovenistlerin her tür dengesiz davranışına rağmen onlar asla polis ve askere düşman olmadılar. Tüm halkı bu şekilde göstermeleri bazen çıldırtıyor beni. Bende doğuluyum. Hayatında bir kez doğuya gelmeyenler doğu ile alakalı istanbuldan haber yapıyor.

@Qasem, buraya uzun uzun açıklama yazmamıza gerek yok sadece basit bir soruya cevap veirseniz sevinirim çerçeveyi çok genişletmeden diyarbakırda bugüne kadar hdp nin seçimleri kazanmasının cehalet dışında makul karşılanabilecek geçerli sebeplerini sayarmısınız

@Olmayabilir, Diyarbakır ve Tunceli halkı okuma oranı neredeyse en yüksek olan haklardan biri. Bölgeden biri olarak diyebilirim ki hdp nin seçimi kazanmasının en büyük nedeni devletin yanlış politikaları.istanbul Ankara halkı Diyarbakır halkından çok daha bilinçli ve kültürlü değil.
Muş, ağrı, Hakkari için cehalet tabirini kullanırsan kısmen katılırım. Ama Diyarbakır, Tunceli için en son kullanacağın illerdendir.

@Meva,sözümüz ne sizleri nede doğu insanımızın yüzde yüzünü kapsayıcı mahiyetinde değildi malatya doğudan batıya göçün geçiş kapısıdır ki mardin ve şınakta bulunmuş birisi olarakta bölgeye hiç yabancı değiliz farklı ortamlarda öyle yada böyle farklı sebeplerle her türlü doğu ve güneydoğu insanlarımızla muhabbetimiz oldu farazi konuşmuyoruz emin olabilirsiniz

@Qasem, tunceli olayı başka onların oy verme nedenlerinin sebebine gayet vakıfız fakat ist ank= diyarbakır inanmak istermiydim evet neyse yanıtınız için Tşkler

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri