TR Haberler DEM Parti şimdi de Kur'an kurslarını hedef aldı! (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
Diyarbakır’da DEM Partili Kayapınar, Sur ve Bağlar belediyeleri, 10 Kur’an kursunun faaliyet gösterdiği 12 binanın 30 gün içinde boşaltılması için müftülüklere yazı gönderdi.

1720207175376.png

Yerel seçimde kazandığı bazı ilçelerde işçi kıyımı yapan DEM Parti şimdi de tahsis amacına uygun olarak kullanılan Kur’an kurslarını hedef almaya başladı. Görevi devralmalarından önce Kur’an kursu olarak tahsis edilen binaların peşine düşen Diyarbakır’ın Kayapınar, Sur ve Bağlar ilçe belediyeleri, 10 Kur’an kursunun faaliyet gösterdiği 12 binanın 30 gün içinde boşaltılmasını istedi.

İDARİ YARGIYA TAŞINDI

Belediye meclisi kararları, ilgili ilçe müftülüklerine yazılı olarak da gönderildi. Diyarbakır Müftülüğü'nün, toplam 12 binanın tahsis işleminin iptaline ilişkin belediye meclis kararları hakkında idari yargıda açtığı, yürütmeyi durdurma talepli davanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Yeni Şafak

Marksist leninist çizgiden beklenen zaten başka ne olabilir ki.
Müslüman Kürt halkı hala bu itlerin peşinden gidiyor.
Kürtler kadar ahmak bir millet daha bu coğrafyaya gelmez.

@Qasem, bir Kürt olarak genelleme yapmasan 😏

@Meva, Ben kürt değil Zazayım.
Kürtçeyi akademik düzeyde biliyorum ama kürt değilim.
Genelleme değil, ama konumlandıkları yer bakımından büyük çoğunluğa maalesef ahmak diyorum.

@Qasem, bir Kürt olarak dememden kendimi kast etmiş olabilir miyim acaba:) bende kürdüm ya kendimi kastettim seni değil :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri