Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Defineci terörü.

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Hem definecilerin hemde devletin ayıbı koruma alınmadan ortaya bırakırsan delik deşik ederler..

Geçen anlatmak istediğim buydu.
Hani kirpi kayayı paylaşnıştınız ya :)
Bizde devlette defineci, sorun orda zaten...
Bunu en iyi doğuya yerleştiği de gördüm. Nice tarihi yer ya define iler tarafından yada devlet tarafından tarumar edilmiş...
Edilmeye de devam ediyor

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@QasemQasem is verified member., Üstad benim bulunduğum yerde de var devlet tarafından çıkarılan yada işaretlenen..
Siradan işaret değil haa sinyalli uydu takipli hele bir yanaş kazmaya başka jandarma dkiliyor direk apışıp kalıyorsun :D

Ben define aramasına karşı değilim bulsam çıkarabilsem yaparım Zamanın da koşturdum da..
Lakin bilinçli ve zarar vermeden özellikle tarihi mekanlara..
Define haram değil helaldir sonuç ta...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri