Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Defalarca ikaz etmenize rağmen hala aynı hatayı yapan biriyle ilişkinizi keser miydiniz? (1 Görüntüleyen)

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
Puan 113
Çözümler 5
EfuL!mEfuL!m is verified member.
Defalarca ikaz etmenize rağmen hala aynı hatayı yapan biriyle ilişkinizi keser miydiniz?
Yoksa sonuna kadar mücadele eder miydiniz?

Ben etmezdim.
Hatalarda ısrar beraberinde kocaman bir güven boşluğu yaratır ki tarafımca güven en mühim insan kostümüdür.

Bu galiba yapılan hataya ve kişiye bağlı olarak değişir

Hatanın boyutuna bağlı bazen hataları ile sever insan köru körüne ..

Şuanki durumumla direk alakalı, kestim dostluğumu, Allah ın selamın hariç yol gidene layıktır diyor işime bakoyorum.

Bilerek, bilinçli ve ısrarla yapıyorsa keserim, onun dışın bir ömür yapsa aynı hatayı kesmeyi bırak, kesmeyi düşünmeyi bile düşünmem.

Kişiye göre değişir. Aileden biri değilse hayatımdan çıkarırım.

Bu hatalar, uyarı yapacak derecede önemli olmasına rağmen, baş çavuşun eşeğiymişiz gibi tekrar ediliyorsa ister istemez uzaklaşma olur. Afedersiniz de kevgire dönmüşüm, elekten halliceyim, hala insanlık, kardeşlik, bu öfke ne diye… O kadar da değil bence. İnsanların tahammül ayarlarıyla oynayıp suistimal etmesinler bir zahmet.

@EfuL!mEfuL!m is verified member., hata deşifre edilmez kendini gösterir. Yani özel bir çabaya gerek yoktur.
Örneğin birini bir konuda uyardınız. Aynı şeyi yaparken sizle göz teması kuruyorsa o insanı ikinci kez uyarmayın hayatınızdan silin atın..
Eğer bir insan özel hayatınız üzerine başka birinden bilgi topluyorsa o insanın hiç bir hatasını ilk seferinde bile af etmeyin...

Bu ve benzeri hatalar bilinçli eylemlere girer. Bunlar aslında hatadan ziyade manipülasyon dur.
Toplum hata dediği için hata diyorum.

@HatraHatra is verified member., son dönem sosyal medyada ki durumu özetledin bence...

Son düzenleme:
Herkes silmiş bende sileyim, ne gerek var merhamete :D
Boşuna dememişler merhametten maraz doğar diye :)

Başta arkadaş ilişkileri olmak üzere her türlü ilişkiyi bitiririm. Kendi görüş ve düşüncelerinden taviz veren birisi değilimdir.

İnsana bir kere söylersin anlar anlamıyorsa yapıcak bişey yok herkes kendi yoluna bakar insanlar hatalarını düzeltecekleri yerine hata üstüne hata yapmasını çok seviyorlar..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri