Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür

MevaMeva is verified member.

İçinden geldiği gibi yaşa :)
Haber Editörü
Burç
Akrep
Memleket
Siirt
lIr3ry

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son dönemde sanayi üretiminde, ihracatta, istihdamda, büyümede hızlı yükselişle salgın öncesinin üstüne çıktık. Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür" dedi.​

Ekli dosyayı görüntüle 11276
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "İşçilerle Buluşma" programında konuştu.

"Son 19 yılda istihdam sayısını 9,5 milyon artırdık"

Türkiye'nin son 19 yılda istihdam sayısını 9,5 milyon artırdık. Çalışanların gelir seviyesini kat be kat yükselttik. Milli gelirimiz Türk lirası olarak yaklaşık 11 kat yükselirken asgari ücret 16 kata yakın arttı. Ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerle refah seviyesini artırmak için mücadele ettik.

'Göstergeler ekonomideki pozitif yükselişin artarak süreceğini gösteriyor'

Son dönemde sanayi üretiminde, ihracatta, istihdamda, büyümede hızlı yükselişle salgın öncesinin üstüne çıktık. Göstergeler ekonomideki pozitif yükselişin artarak süreceğine işaret ediyor.

"İşçi ve memurların toplu sözleşmelerinde tataminkar artışlar yaptık"

İşçi ve memurların toplu sözleşmelerinde tataminkar artışlar yaptık. 4 bin liraya kadar olan işçilerimizin ücretlerinde yüzde 34 artış gerçekleşti. Memurlarımızın en düşük ücretlerinde yüzde 31'i geçen oranlarda artış yapıldı. Çalışanlarımızın gelirini artırırken her kesimin haklarını koruyup kolladık.

'Evlatlarımıza herkesin hayali olan bir ülke bırakacağız'

Türkiye büyüdükçe, zenginleştikçe her bir vatandaşın refah seviyesi artacaktır. Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getireceğiz derken bunu her kesim için söylüyoruz. Evlatlarımıza herkesin hayali olan bir ülke bırakacağımıza kimsenin şüphesi olmasın.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Ama zaten öyle degilmiydik ne oldu şimdi ufukta mı kaldik?.
Bütün büyü bozuldu bende...

Büyüyelim tabi bundan onur ve gurur duyarız. Sorun,halkın çıkarı ne buradan?

Halkın ekmeğine yağ sürmüyorsa ülkenin büyümesinin meali nedir?

Devlet erkanı at gözlüklerini çıkartsalar diyorum yeter artık!

Yahu aç millet aç!
Halen büyüdük diyor delirmemek işten değil.

@Masaru haklısın cidden yaşamıyor.

Bu adam bu ülkede mi yaşıyor cidden?
Ciddiyim bu soruda...
@Masaru hükümeti başkanımızı hep iğneleme şikayet etme meylindesiniz..
bu iğneleme laf sokma eleştirme işinide profosyonelce yapıyorsunuz.
nedense son zamanlarda tek noktadan emir almış ve aynı eleştiri şeklini metodunu kulanan fetöcülere çok benziyor eleştiri sisteminiz..
...
ya pandemi dönemide dünyada zarar etmeyen sıkıntıya düşmeyen ABD Sİ DAHİL BİR TANE ÜLKE VARMI..
market gıda sektörü hari. bir çok sektör etkilendi..bunu inkar edeyiz.
ama deprem olur devlet evini yapar gidasını verir.
1999 gölcük depreminde devlet 3 gün sonra gitti deprem bölgesine..
yaşayanlar bilir..

sel olur devlet koşar yardımına.
kuraklık devlet koşar yardımına
yangın olur evi hayvanı traktörü yanar ..devlet yenisni verir.
pandemi olur bedava tedavi eder..bedava aşı yapar..aşıda vurulmasınız bir ksım..
ekmeğine yağ süremeyen kardeş... belgeni götür bağlı bulunduğun kaymakamlığa devlet yardımcı oluyor..

ne kadarda şükürsüzsünüz.

@Emir Şahin, beğenmek zorunda değilim.
İnsanlar eleştirmekten özgür.
Yukardaki ithamların iftira ve karalama içeriyor. Enazından biz eleştirirken adil olmaya çalışıyoruz.
Biz kimsenin karşısında el pençe durmuyor, doğrusuna doğru yanlışın yanlış diyoruz.
AKP hükümetini bu ülkede bir çok mükemmel icraatı var. Ama burada eleştirdiğimiz şuan ekonomik büyüme ve istihdam. Bu konuda bana göre çökmüş ve hayal aleminde yaşıyor başkan bey...

Lütfen eleştirirken uslubunuza dikat ediniz.
Sizin Sevdiğiniz hükümeti sevmek zorunda değiliz.
Adil olsunlar, yönetebilsinler, enazından ilk 2 dönemleri gibi olsunlar canımızı verelim. Ama yok...
Bu arada fetöyüde başımıza musallat edenler onlar, eleştirinizi yaparken iftira atmamaya özen gösteriniz lütfen

Saygılar.

şu an işyerimde kendi vadandaşımda eleman bulamdım..
suruye uyruklu eleman çalıştıyorum ..
çalışma bakalınğından izinde aldım..
resmi sgklı..
maaşıda dolgun...altında araba bile var..
bizim milletimiz iş beğenmiyor iş..
herkes masa başı iş arıyor..
burdan bana ahkam kesmeyin..
yaşayan bilir..
devlet pandemide işvere işçi çıkarmasın diye kısmi ödeme yaptı milyonlarca işçiye..
beğenmeyebilirsin..
sevmeyebilirisn..
ama gerçekleri görünleri yaşananlarıları inkar etzmek yok saymak görmemezlikten gelmekte ............. değilde nedir..

bu z kuşağı diye anlatılan gençler.. türkiye..tayyip başkan gittiğinde... çok dövüneceksiniz...kıymetini bilemedik diyeceksiniz..

her şey dört dörlük değil..biliyorum..
hükümetin ilk iki dönemi gibi olsun diyorsunuz..
hükümet develet 10 senedir hem iç hemde diş düşmalarla örtülü veya laenne savaşlara giriyor görmüyormusnuz..
ekonomiye ve milli birliğe develete saldırıları görmüyormusnuz..

görmüyorsunuzki haksızca eleşriler yöneltebiliyorsunuz.

ben sizin hep eleşrileirnizi görüyorum hükümete veya devlkete karşı..
olumlu müsbet paylaşımlar görmüyorum sizden..son demlerde..öncesinde varsa bilimiyorum..

@Emir Şahin, Kusura bakmayın ama size zerre kadar katılmıyorum. Öncelikle uslubunuzu düzeltin. Beni zerre kadar tanımadığınız halde hakkımda bir sürü zanda bulunup duruyorsunuz.

Herkes yaşadığını bilir. Bende şuan bulunduğum yerde yüzlerce iş başvurusunu geri çeviriyorum. Çünkü iş yok. Hangi uyruktan olduğu farketmez, evine ekmek götürsün yeter. Ben uyruğuna bakmıyorum insanların. Bizim buralarda iş beğenmeyen yok. İş bulamayan bulamadığı içinde gurbete çıkan çok. Hatta gençlerin yüzde 80 i gurbette.

Hükümetin içte ve dışta mücadele vermesi içerideki kadrolarının hırsızlık yapmasına, adam kayırmasına, rüşvet yemesine göz yummabileceği anlamına gelmez.
Hayat ülkemizde çok pahalı. Asgari ücret artık komedi rakamı gibi. Kiralar ev fiyatları dudak uçuklatacak şekilde. Devlet hiç bir yerde doğru dürüst denetim yapmıyor. Pahalılık uçuk fiyatlar almış gidiyor başını.
Bu yönetememezliği hiç bir bahane paklayamaz. İçerde ve deşarda mücadele ediyor diye adaletsiz mi davranacak. Peşkeş mi çekecek. Hükümetin bakanı sgk yı dolandırdı, soylunun yeğeni sgk yı dolandırdı. Şimdi bunların ssk yı batıran sahtekar Bay Kemalden ne farkı kaldı.

Bakınız sağlıkta çığır açtı hükümet eyvallah.
İlaçta tüm dünyayı şaşırtacak sistemi its yi tam teşekküllü işletti eyvallah.
Lakin denetim mekanizmasının işlememesi sonucu kurduğu sistem onu dılandırmaya başladı.
15 TL lik ürünün sgk ödemesini 1.500 TL den almaya başladı. Kimse yargılandı mı?
Bakan yargılandı mı?
Gerçekçi olalım...
Hangi konuyu alsam elimde kalacak.
Çünkü sende hükümetin trolleri gibi eleştirene ya fetocu ya vatan haini damgası vurmaya ayarlanmışsın.
Gerçeklerle Yüzleşmemi lazım.
Bu hükümet öz eleştiri yapamadığı için şuan bu halde, gelene gidene hain dediği için bu halde. Yolda bulduklarını yola çıktıkları ile değiştirdiği için bu halde.

Biz bu hükümete geçmişte oy verdik...
Emir Şahin ne için oy verdik?
Erkan mumcu gibi, ziya Selçuk gibi, zümrüt hanım gibi, Şener gibi dengesizleri ne idüğü Belirsiz iki lafı bir araya getirmeyenleri milletin başına bela etsin diye mi verdik?
Ömer Çelik gibileri başımıza musallat etsin diyemi verdik. Her yeri beton yığınları yapsın. Ülkeyi kendine yakın firmalara peşkeş çeksin diye mi verdik. İstanbul sözleşmesi gibi iğrençliklere imza atsınlar diye mi verdik. Kuran ile alay geçen vekillere yer versin diye mi verdik. Fetoyu başımıza musallat etsin diye mi? Kürt sorununu çöz dedik, pkk ile masaya oturdu. Bunun için mi verdik. İki maske bile dağıtmayı beceremeyen beceriksizler sağlık bakanı yap diye mi verdik. Daha binlerce sayabilirim...

Şimdi millet aç işsiz çıkmış büyümeden bahsediyor.
Vallahi dalga geçiyor.
Etrafındaki danışmanlar gözlerini kör etmiş kendini rüyada sanıyor Erdoğan.
O samimi adam gitti yerine tanımadığımız bu adam geldi

bu hükümet pkk ile mücadele etmedimi çözüm için uğraşmadı öylemi....
pes...
diğer iddalarınıza cevap vermeye gerek kalmadı..
vesselam..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri