Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cübbeli Ahmet : Cahil bilim adamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kolonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam anlamıyorlar işler.. beceremediklerinden kaçacak yeri yukarıda arıyorlar ?

Dünyada böyle bir gerizekalı sahtekar daha yok... :)
Eksen i anasım geldi Cübbeli değil lan züppeli derdi...

Cehalet tam böyle bişey...
Parayı sevdiğini biliyoruz...
Ve maalesef Cahil olan onlar değil senin gibi Müslüman geçinenlerdir :)

cübbelimi cahil :haha: ortak bir özelliğiniz var ama o kitap okuyor cilt cilt ve derleyip kitap yapıyor sende okuyorsun cilt cilt ama nasıl oluyorsa o cahil züpbe oluyor nasıl oluyor o ?

Onun kitaplarını okumadığımdan emin olabilirsin...

Yukardaki cümleleri sarfeden biri bana göre cüppelide olsa bir başkasında olsa cahildir.

Yada güncelleyip şöyle diyelim ; Adam Kendilerine cahil dediği adamların keşfettiği ve insanlığın hizmetine sunduğu kameranın karşısına geçip ahkam kesiyor :) Biri icraat yaparken diğeri icraatlar hakkında atıp tutuyor

sen diyosunki adamların yaptıgı icat karşısında ahkam kesiyor sen bilmiyormusun helaldir caizdir gavurdan kafirden mal al yararlan sen olayı başka yere çekiyorsun ama .. cübbeli çok haklı onun okudugu kitaplar yazdığı kitaplar zaten fazilet olarak çeviriyor . aynı şeyleri okudugunuzu var sayarsak ikinizden birisinin birine cahil demesi doğru olmaz :D yani sen mi cahilsin o mu cahil bunu diyenler yani cübbeli sanada dese o öyle olmaz . bence adam gayet hoş mantıklı şeyler konuşuyor :D tabi bu bana göre böyle inandığı üzere konuşurmuş insan .. o yüzden adamın bir çok şeylerini ben begeniyorum .. şimdi bu hocayı 5 milyon kişi seviyorsa şu ülkede 5 milyonada cahil demiş oluyorsun neye göre kime göre yada tahsiliniz ne alanınız ne adama bunu sorarlar işte. . abi bence bazen yanlış düşünüyorsun şu adamın bir müslümana zararını söyle sana hak vereyim . adamın yaşantısı kendisine yaptıkları kendisine kime ne zararı var kimi kafir etmiş kimi alıkoymuş kime inkar et demiş.. yok yav ben bu adamı seviyorum zamanın nasrettin hocası ama eminim şu zamanda nasrettin hoca olsa palyaço derlerdir . herkes bi okumuş bilgili ya hani ondan

Şimdi Nalı şetiften mi bahsedeyim, Yanmayan kefenden mi, peygamberin saçının tıkandığı suyu paketleme servisinden mi tutayım nerden tutayım...
Nerden tutarsam tutayım elimde kalacak yalan dolanlar.
Yani Fatih ben konuşmaya değer bulmuyorum.
Konuştuğu şeylerde zayıf ve uydurma hadislerde derleyip topladığı bir çok şeyi şaklabanlık niyetine anlatır.
Cüppelinin sahtekarlığını anlamak için ihtisas sahibi olmaya gerek yok bana göre, akıl sahibi olmak yeter. Altaylıyla bir proğramı vardı, yani adam öyle bir şey uydurdu ki Altaylı Ama Allah bunu yaparsa sahtekarlık yapmış olur demeye kadar götürdü ki haklıydıda.
Şimdi adama sorarlar Cüppelinin tahsili neki bilim ve teknolojide bunca ilerleme sağlamış insanlara cahil diyor :) Bu işler öyle olmuyor, en sahtekar bile taraftar bulabiliyor. Doğruluğu tarafgirlikle ölçseydik lgbt ler meşru olurdu...
Adamın baktığı noktadan bakmıyorum. Bakmakta istemem. Adam inanır inanmaz beni ilgilendirmez. İnsanlığa faydalı olmuş mu olmamış mı? Benim için o önemli. İnanıp inanmaması onunla Allah arasında... Hesabını bana yada cüppeli ye yada sana değil Allaha verecek.

aynı şeyi diyoruz dikkat ettinmi.. ama sen aynı telden aynı sazı çalarken bende aynı melodiyi söylüyorum aslında .. yalnız fark şu abi adam sahtekardır adam düzenbazdır kendisinedir o.. yanmayan kefen olayını adam bin kere açıkladı takip etmiyorsun ama rahatca yorumluyorsun .. yanmayan kefeni diyorsun neden onu yaptıgını açıkladığında adamı dinlemiyorsun çünkü dediğin gibi takip etmiyorsun .. bende aynısını diyorum adamın düşüncesi kendisine anlattıkları bana .. kendi düşüncesinden anlattıkları şuan senle ben gibi uyumsuz banada uymuyor .. ama allah için konuştugu herşeyi mantıgım toplayıp çarpıp bölüp alıyor . . şimdi bu adam nasaya cahil dedi diyede kendisi cahil olmuyor :D tıpkı birisine kafir diyipte kafir olmadığı gibi.. anladım ben senide sen sert yapıyon bu konularda sana uymayan herşey kimseye uymaz gibi bakıyon gibi gibi ..
cübbeliyle aramıza giremiyceksin :haha: cübbelim benim :p var katakullisi ama sıradan bir hoca ne lider ne cemaat başı .. bu memleket haydar dümenleri görüyor .. boşver allah diyen adamlarda lazım

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Kendisi baş cahildir. Bu adam cahil değilse dünyada cahil yoktur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri