Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çocukluk Ağacın Hangisiydi? (1 Görüntüleyen)

Durduk yere güneşlenirken, ağaçları izlerken aklıma düştü. Çocukken altında ya da çevresinde oynamaktan zevk aldığın, belkide hiç farkında olmadığın fakat bütün gününü geçirdiğin çocukluk ağacın hangisiydi?

Benimki incir ve dut ağacıydı. İncir ağacının altında ne zaman oynasak büyükler çarpılacaksınız derdi nedense fkhaha0 altında kaşınsamda oynamaktan çok mutlu olurdum.

Ya sizin?

Dut ve akasya ağacı kaç tane elbisem kara dut lekesi oldu annem çok kızardı ama ben toplamaktan yemekten etrafinda oynamaktan hiç vazgecmezdim ellerim ağzım kırmızı bir şekilde dolanirdim😃 akasya ağacının kokusuna hayran olduğum için hatta kınamayın ama çocukken niye bilmiyorum onuda çok yerdik 🫣🤭😃

Benim çocukluk ağacım çekirdekten büyüttüğüm kayısı ağacım :) her gün sular yapraklarını yikardim. Küçükken kırılacak diye korumaya çalışırdım. Abim boyu büyük olsun diye dallarını kesip tek çubuk gibi bıraktığında çok ağlamıştım 🌳🏡

Ağacım yoktu, ama çıkmasını severdim,, 🙃
Köyde Kapımız müsait değildi buna, kavak ağacı dikmiştim tutmuştu biraz büyümüştü,sonra nasip oldu İstanbul'a taşındık.
Kavak ağacı bayağı büyüdü, köyler tümden satıldı, satın alan kişiler kesmiş onu üzülmüştüm.

İstanbul'da amcaların çok incir ağacı vardı evimiz yakındı, yaz gelince kaşımaya başlardık dee güz kış gelene kadar.
İncir ağaçlarının tozları dokunuyordu bize ne çektik.

Şimdiki kendi evimizin bahçesinde asma var iyidir asma en azından kaşındı yapmıyor 🙃

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri