Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Çirkin kadın, çirkin erkek

Bakmakla görmek arasında fark vardır derler. Baki olan güzelliği göremeyen gözlerin süs püs ile aldanmış olması kişisel kayıptır.

Güzelliği isteyen Nefs'tir. Gözünde perde olmayan gerçek güzelliği görür kimsenin farkına varamadığını ve o an dünyadaki tüm güzellikler karşısındakinin suretine bürünür.

Haricinde güzelliğe tamah gâfilde güzel durur..

Kimse inkar edemez güzele güzel diyoruz yaratılış gereği gözümüze nefis bakımından güzel değil tabiriyle bakıyoruz,,,,
Güzellik göreceli bir kavram destekte yüz, boy, pos güzelliği aranıyor aşikar,,, 🙃
Hatta ileriye gidip özellikle gelin ile damat yakıştı mı ya gelin damattan güzel veya damat gelinden güzel diye yorumluyoruz ya bize ne başta banane, sanane sevmişler nokta...

Gönül güzelliği önemli deniliyor buna çok inanmıyorum samimi bulmuyorum,

Bir insana bakınca sanki haşa insan kendini yaratmış gibi... burnu büyük,yamuk, kemerli, boyu çok kısa, veya sırık gibi boynu var, yüzü çok geniş, yok sivri yüzlü, burunlu görüyoruz yorumları, bakışları say say bitmez,,,

Başta ben olmak üzere bütün insanlara Rabbimizin nazarıyla bakmayı nasip etsin inşallah, yaratan, o görüntüyü layık gören O cc.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri