-
-
-
-
-
Çeyrek altın 10 BİN Lirayı gecti
Pandemi numarasının başladığı günlerdi.
BU işin KÜRESEL şebeklerin gelişmekte olan ekonomilere darbe vurarak onların BATI sömürgeciliği karşısında rakip olmalarını engellemek için yapıldığını iddia etmiştik.
İşkembeden sallamıyordum, BATILILARDAN okuduklarımdan Türkiye'de çeyrek Altının 10 sene içinde 10 BİN Lirayı aşacağını öğrenmiştim.
Daha çeyrek altının 500 TL civarında olduğu günlerdi.
Dolar da 6 lira gibiydi.
Kime söylesem GÖZLERİ faltaşı gibi açılıyor ve inanamıyordu. Olmaz Öyle şey diyorlardı.
Bırakın 10 seneyi daha 6 sene olmadan çeyrek altın 10 BİN Lirayı aştı.
Artık, bir EMEKLİ maaşı ile 2 çeyrek altın alınamıyor.
Dolar ve Euro da Altın karşısıdna değer kaybediyor denebilir.
Ancak Doların ve Euronon Altın karşısındaki eriyişi 7'de 1'ken Türk Lirası 20'de 1 oranında eridi. Yani kat be kat fazla
Sanırım bu bir EKONOMİK Başarı hikayesi değil.
Zeyl: Üstelik imzaladığı İKLİM projesi ile Türkiye, kendi kendini İMHA, kendi halkını yoksullaştırma, kendi sanayisini çökertme operasyonuna GÖNÜLLÜ bir şekilde devam ediyor.
Tıpkı Aile politikaları ile TOPLUMUNU ayakta tutan değerleri İMHA ermeye devam ettiği gibi.
Ahmet Hakan Çakıcı

Pandemi numarasının başladığı günlerdi.
BU işin KÜRESEL şebeklerin gelişmekte olan ekonomilere darbe vurarak onların BATI sömürgeciliği karşısında rakip olmalarını engellemek için yapıldığını iddia etmiştik.
İşkembeden sallamıyordum, BATILILARDAN okuduklarımdan Türkiye'de çeyrek Altının 10 sene içinde 10 BİN Lirayı aşacağını öğrenmiştim.
Daha çeyrek altının 500 TL civarında olduğu günlerdi.
Dolar da 6 lira gibiydi.
Kime söylesem GÖZLERİ faltaşı gibi açılıyor ve inanamıyordu. Olmaz Öyle şey diyorlardı.
Bırakın 10 seneyi daha 6 sene olmadan çeyrek altın 10 BİN Lirayı aştı.
Artık, bir EMEKLİ maaşı ile 2 çeyrek altın alınamıyor.
Dolar ve Euro da Altın karşısıdna değer kaybediyor denebilir.
Ancak Doların ve Euronon Altın karşısındaki eriyişi 7'de 1'ken Türk Lirası 20'de 1 oranında eridi. Yani kat be kat fazla
Sanırım bu bir EKONOMİK Başarı hikayesi değil.
Zeyl: Üstelik imzaladığı İKLİM projesi ile Türkiye, kendi kendini İMHA, kendi halkını yoksullaştırma, kendi sanayisini çökertme operasyonuna GÖNÜLLÜ bir şekilde devam ediyor.
Tıpkı Aile politikaları ile TOPLUMUNU ayakta tutan değerleri İMHA ermeye devam ettiği gibi.
Ahmet Hakan Çakıcı