Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Cem Yılmaz'ın miadını doldurması.

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Son günlerde Cem Yılmaz'la ilgili yorumlara çok rastlıyorum. Artık eskisi kadar komik olmadığı yönünde hem fikir olmuş yorumlar. Nedenini merak ettim muhalif çizgideki görüşleriyle çok alkış alan Yılmaz çuvaldızı kendi tarafına batırmış galiba. Sonuçta artık komik değil sözleriyle linç edilmeye başlanmış gibi. Bakalim kimlere gönderme yapacak komik bulunmaya başlayacak :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Miadını doldurduğu hakikat eski günlerine dönmek istese de başarılı değil ...

Yaşlandıkça herkes miadını dolduruyor :)
Bi örnek vereyim.
Tofaş arabayı 0 aldığımızda harikaydı. Yenileri çıkınca yüzüne bakmaz olduk :)
Evet ciddi ciddi yıllar önce 0 km tofaş araba almıştık. Hala daha tofaş arabam var .

Cem Yılmaz bir deha'dır,espri açısından çok üst düzeydedir,eminim ki yabancı bir ülke de doğmuş olsa dünya çapında tanınmış biri olurdu. aslına bakarsanız anlattığı herşey tamamen günlük hayatımızda gelişen ciddi olaylar fakat mimikler ve ses mimiğiyle işi komik hale getiriyor. son zamanlarda film çekmeye başladıkça gösteri olayı azaldı,filmlerinde de çok yaratıcı espriler var ama drama hayat hikayeleride var.fakat bende bir çok insan gibi artık kabiliyetinin azaldığını düşünüyorum,evlendikten sonra artık eskisi gibi değildi bence.yine de zekası üst düzey.

tüm kişilerde ilk izlediğim canlı izlediğim Ata Demirer'dir ve inanılmaz iyidir,zeka,taklit,ses ve kalite yönünden.Şahan ise hiç izlemedim,izlemem...

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@interceptor, Ata Demirer ve Cem yılmaz mizah tarzını çok severdim..
Cem Yılmaz in son gösterisi gercekten hayal kırıklığı artik süresinin doldurduğunu göstermekte bence.

Insanları Güldürmek eğlendirmek icin yapılan şakalar,Komik lâf cūmbüşleri,insanin ahlaki degerlerine hokkabazlık yapmak böyle tipleri ne kadar meşhur kılsada ,yaptiklari tiplemeler bizim kültürümüzle örtüşmediğini düşünenlerdenim,hepimizin çevresinde vardır boyle tipler şaka yaparken uydurdukları yalanlar yada degerlerimiz veya maneviyatımiza hep laf atarlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri