- Web sitesi
- forummeskeni.com
- Burç
- Balık
- Hobim
- Rap-Hiphop
- İsim
- Fatih
- Meslek
- Özel
- Takım
Özellikle Türkiyede gönlümüzün efendisidir..
çay bir bitkidir.
Aslında bitki yapraklarıyla bir çok şey yapılıyordur yalnız biz onu demleme şeklinde biliriz.
7' den 70 e herkes onunla tanışmıştır.
'Yalnızlıga vurulan dem'in cılkı çıkar açık koyarsan dem'ini
Paşa çayımın hazeyanı hırıltımı alır şeker katarsam seversin beni '
Neyse olmadı çay'a aşkı ilan edecektim red eder beni şimdi madara olmadan bilinen tarihçesini mizahi anlatalım..
Derler'ki
Doppp doğu ülkelerde up uzak yerlerde çekik gözlü kardeşlerin. Çayı keşfetmesi uçan kuru bir çay yapragının kaynamış suya düşmesiyle bulunmuştur.
Yani çinliler bu çayı keşfetmiş var olan birşeye bulmak demeyelim.. ama onların çay anlayışı biz türklerde nirvanaya çıkmış .
Biz tiryakiyiz çayı nikotin sanarsın kafa yapmaz ama ' haraleti aldırır çıkarsın ay'a
Her derde dermandır yansanda iç üşüsende iç dem'i şifadır dost olana .
Gibi gibi bitmez bu..
Karadenize Kocaman selamlar.
çay bir bitkidir.
Aslında bitki yapraklarıyla bir çok şey yapılıyordur yalnız biz onu demleme şeklinde biliriz.
7' den 70 e herkes onunla tanışmıştır.
'Yalnızlıga vurulan dem'in cılkı çıkar açık koyarsan dem'ini
Paşa çayımın hazeyanı hırıltımı alır şeker katarsam seversin beni '
Neyse olmadı çay'a aşkı ilan edecektim red eder beni şimdi madara olmadan bilinen tarihçesini mizahi anlatalım..
Derler'ki
Doppp doğu ülkelerde up uzak yerlerde çekik gözlü kardeşlerin. Çayı keşfetmesi uçan kuru bir çay yapragının kaynamış suya düşmesiyle bulunmuştur.
Yani çinliler bu çayı keşfetmiş var olan birşeye bulmak demeyelim.. ama onların çay anlayışı biz türklerde nirvanaya çıkmış .
Biz tiryakiyiz çayı nikotin sanarsın kafa yapmaz ama ' haraleti aldırır çıkarsın ay'a
Her derde dermandır yansanda iç üşüsende iç dem'i şifadır dost olana .
Gibi gibi bitmez bu..
Karadenize Kocaman selamlar.