Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İktibas Canan Karatay’ı ihbar ediyorum!

Canan Karatay’ı ihbar ediyorum!

"
Kelle paça için" tavsiyesi nedeniyle hakkında davalar açılan Profesör Canan Karatay şimdilerde de dört yıldır görmediği bir hastasına "Alkol alma, çok meyveyeme, tuzu ihmal etme" dediği için yargılanıyor.

Meslekten men edilmesi isteniyor. İlk duruşmasına girdi. Nisanda yeniden mahkemeye çıkacak.

Akademimiz ve tıp "sektörü" yükleniyor ama doğal beslenme öneren Karatay da uslanacak gibi değil.

Dün yine bir konuşmasına denk geldim. Sanki tüm bunlar hiç yaşanmamış gibi, "Tahin çok faydalıdır" falan diyordu.

Buradan ilgililere sesleniyorum. Konu PKK'yla ilgili değil ama Türk Tabipleri Birliği de dinlesin.

Karatay'ın pek çok kitabını okudum. Pandemide hakkında fiili ekran yasağı yürürlükteyken kendisini Sebep Sonuç'ta ağırladım.

Tuz, tahin ne ki?

Sarımsak, soğan, sirke, yoğurt, kefir, zeytinyağı, tereyağı, yumurta ve binlerce yıldır yediğimiz ne varsa tüketin diye tavsiyede bulunduğunun canlı şahidiyim.

Ama ne hikmetse daha bugüne kadar, korona olana günde 16 tane antiviral hap ve bir avuç da mide koruyucu tedavisi uygulayan hekimlerimiz gibi çıkıp da "Kutu kutu antibiyotik alın" dediğini hiç duymadım.

Sırf Canan Hoca mı? Değil elbette.

"Hapşırınca hekime koşmayın, temiz havada yürüyün" şeklindeki tavsiyelerle halkı özel hastanelerden soğutan Profesör Ahmet Rasim Küçükusta mesela. Hastalarına "Paketlenmiş gıda tüketmeyin" diyerek milletin ekmeğiyle oynayanlar bile var!

Bu mu şimdi bilim, modern tıp?

Söyleyin hangi tıp fakültesi kitabında yazar bunlar? (SABAH)20250127_120458.webp

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri