Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son dakika Camilere müzikli saldırıyı paylaşan Banu Özdemir tutuklandı (1 Görüntüleyen)

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
Puan 113
Çözümler 5
EfuL!mEfuL!m is verified member.
Camilere müzikli saldırıyı paylaşan Banu Özdemir tutuklandı İzmir'in farklı noktalarında camiler üzerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin olay sonrası sosyal medyada paylaşım yapan ve dün gözaltına alınan Banu Özdemir tutuklandı.

İzmir'in farklı noktalarında camiler üzerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin olay sonrası sosyal medyada paylaşım yapan ve dün gözaltına alınan Banu Özdemir tutuklandı.

İzmir'de birçok caminin hoparlöründen korsan olarak müzik yayınının yapıldığı olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl eski yöneticisi olduğu öğrenilen Banu Özdemir, dün gözaltına alındı. Özdemir'in sorgusunun ardından tutuklandığı öğrenildi. Olay, iki gün önce ikindi ezanı okunmasından kısa bir süre önce meydana geldi. İddiaya göre camilerin merkezi sisteminin frekansına korsan olarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, İzmir'deki birçok camiden İtalyanca 'Çav Bella' şarkısını yayınladı. Konu hakkında soruşturma başlatıldığını açıklayan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili paylaşım yapan CHP İzmir İl eski yöneticisi Banu Özdemir'in "dini değerleri alenen aşağılamak" suçundan gözaltına alındığını duyurmuştu. Tutuklanan Özdemir, sosyal medya hesabından olayla ilgili paylaşımlar yapmıştı. Camilere yapılan saldırı dün de meydana geldi. Dün yine bazı ilçelerin camilerinden Selda Bağcan şarkısı çalındı.

Kaynak: İHA

:ktp::ktp::ktp:
:dv: :dv: :dv:
:T::T::T:

Zihniyet hiç değişmiyor arkadaş
Ciao bella yi lgbt gösterisinde çalın ha bu arada kişilerin kendi tercihlerine saygım vardır
Insanların dini değerlerine saygısızlığa tahammülü yoktur bu halkın bunlar bunu anlamıyorlar

Ben konuşursam mahkemeye çıkartılırım susuyorum. :D
Bunların hepsinin köküne kibrit suyu. :D

Benim özgürlüğüme saygısı olmayanın özgürlüğüne saygım olmaz....

paylaşım yapması neden tutukluluk gerektirdi anlamadım.. akp tarafı chp nin her türlü yayınını yaparken kolluklar harekete geçmiyor. ama söz konusu diğer taraf olunca ... çifte standartları sevmem . yanlış yapmışlar.. paylaşan zaten zihni bellide bu kısıtlama olur.. ulan hdp cirit atıyor kürt partisiyim diyor kürtler oy veriyor .. hdp de bunu kullanıp pkk'yi destekliyor... bu hdp bizim başımıza çözüm süreci zamanında bela oldu varya taa ozaman müsama göstermiyceklerdi. .

paylaşım yapması neden tutukluluk gerektirdi anlamadım.. akp tarafı chp nin her türlü yayınını yaparken kolluklar harekete geçmiyor. ama söz konusu diğer taraf olunca ... çifte standartları sevmem . yanlış yapmışlar.. paylaşan zaten zihni bellide bu kısıtlama olur.. ulan hdp cirit atıyor kürt partisiyim diyor kürtler oy veriyor .. hdp de bunu kullanıp pkk'yi destekliyor... bu hdp bizim başımıza çözüm süreci zamanında bela oldu varya taa ozaman müsama göstermiyceklerdi. .

Olayla bağlantısı olduğu düşünülüyor ki ben bu züppeyi yıllardır tanırım ve o kapasite var...

yorumu yarım bıraktım anlaşılmamış olabilir.. önce yol açıp sonra yol kapamak adalet değildir.. demek istediğim normal insanların bile haber alma özgürlüğü kısıtlanıyor .. biz neler görüyoruz daha vahim şeyler izliyoruz gıkları çıkmıyor.. ama iş rakip olunca din olunca millete gösteriş olsun diye nasıl olsa hassas bizi desteklerler diye rol yapıyorlar.. yok abi türkiyede siyaset ölmüştür.. demokrasi bile şüpheli

Son düzenleme:
yorumu yarım bıraktım anlaşılmamış olabilir.. önce yol açıp sonra yol kapamak adalet değildir.. demek istediğim normal insanların bile haber alma özgürlüğü kısıtlanıyor .. biz neler görüyoruz daha vahim şeyler izliyoruz gıkları çıkmıyor.. ama iş rakip olunca din olunca millete gösteriş olsun diye nasıl olsa hassas bizi desteklerler diye rol yapıyorlar.. yok abi türkiyede siyaset ölmüştür.. demokrasi bile şüpheli

Türkiyede siyaset hiç var olmadı, demokrasi zaten bu topraklara hiç. Uğramadı...
Banu haber yaptığı için değil, olayla eşdeğer zamanda paylaşım yaptığı için, yani yapılacak eylemden haberdar olduğu için alındı.
Yoksa haber servis ettiğinden adamda çok alındığı olmuştur ülkede :)

Türkiyede siyaset hiç var olmadı, demokrasi zaten bu topraklara hiç. Uğramadı...
Banu haber yaptığı için değil, olayla eşdeğer zamanda paylaşım yaptığı için, yani yapılacak eylemden haberdar olduğu için alındı.
Yoksa haber servis ettiğinden adamda çok alındığı olmuştur ülkede :)
iç yüzünü bilmiyorum öyle ise haklı gerekçe olmuş

Siyaset yok olmakla beraber adalet HİÇ yok ..

aslında Qasem abi benim demek istediğimi anladı . bu konu üzerinden ben genelleme yaptım . şimdi yazmak gerekirse çok uzun olacak olayları birbirine karıştırıcam işin içinden kendim çıkamıycam .

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri