Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Çalışmayan kadın.

@AsyAAsyA is verified member. kadın benim anlayış ve görüşlerime göre özgürdür azizim 😇 çalışmak veya çalışmamak kendi özgür iradesine bağlıdır.

Fakat benim aile yapım ve kökenlerim gereği şahsi tercihim eşimin çalışmaması yönünde olur.

Detaya girecek olursak işin dini boyutlarıda gözetildiğinde ( günümüze ithafen ) ben çalıştırmam 😇

Kalkıp bana Hz. Aişe ve Hz. Hatice örneği verilmesin lütfen zaman o zaman değil devir o devir değil 😇

Kadın özgürdür,çalışmak isterse çalışır,ekonomik durum aile içinde kötüyse çalışması gerekirse çalışır.erkeğinişi iyidir ihtiyaç yoktur o zaman çalışmak istemeyebilir ama bir erkek bence bir kadına evde otur yada çalış diye baskı yapamaz,yapmamalı.

Konuya bakış açısını konu başlığını değiştirerek yada böyle sorarsak nasıl cevaplar karşımıza çıkar ,
Kadın Çalışınca neler olur ?
En büyük sorun erkek işsizlik had safa çıkar zaten çıkmış durumda ,
Kadının yeri evidir ,
evladının yanıdır ,
babasının dizinin dibidir,
Erkeklerin içinde , aslınida,benliğinide kaybeder ,
Kadın bir Reklam aracı değildir ,Bugün işyerlerinde kadın daha iyi çalışıyor diyemi calistiriliyor ? (Allah'a sığınırız muhafaza edenler vardır kendisini)
Bir evlat Anne kucağı nedir bilmiyor ,Bundan daha ağır bir durum mu vardır.

Bir evlat Anne kucağı nedir bilmiyor ,Bundan daha ağır bir durum mu vardır.
Çok güzel bir yerin altını çizmişsiniz hocam. Akabinde sonra bu nesil niçin böyle sabırsız ve asi ruhlu yetişmekte diye atıfta bulunan kesim dönüp önce çalışıyorum fakat evladımın ruhaniyeti ve ahlâki eğitimi nasıl verebilirim muhasebesi yapmalı.

Zorundalığı olan hanımefendi kardeşlerimi elbette tenzih ediyorum. Onların ise Allah evlat emaneti lütfetmişse ona ayrı vakit ayırıp en azından edep ve ahlâk kurallarını aksettirmeye yönelik elini vicdanına koyarak hareket etmelidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri