Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Çağın en büyük hastalığı.

Panik atak ,kaygı bozukluğu da hat safrada

Tatminsizliğe gelince bunlar hep herşeye sahip olmamızdan geliyor

@QasemQasem is verified member. haklı olabilirsiniz yaşadığım tecrübeler doğrultusunda bunu yazdım kan testi yaptırdığımda b 12 kansızlık ve d vitamini eksikliği çıkmıştı ilaçları kullanınca kendime geldim ruhsal bir sıkıntıyla doktora gittiğinizde bile kan testi istiyor
Ayrıca Reflü ,Gastrit ,Ülser hastalıkları da hat safrada
Araştırdığıma göre bazen b 12 eksikliği mide hastalıklarına ,bazen de mide rahatsızlığı b 12 ye neden olabiliyormuş?

Bencillik ve empati yoksunluğu

@Hazan Mevsimi,
B12 vitamini bir çok hastalığın nedeni.
Saç dökülmwsnden tut hafıza ve tırnakların dökülmesine kadar.
Lakin şuan depresyonun temel kaynağını bence insanların geçim sıkıntısı oluşturuyor.
Dizilerde filmlerde yaşanan lüks hayata özenti ve ulaşılamadı insanları adeta boğuyor.. :)

Bence en büyük hastalık benimde yaşadıgım tekno ürün hastalıgı.. 27 tane telefonum var her model eski parçalamalık birleştirmelik uğraşlık. 4 Pc var 3 ü laptop kırdım parçaladım biri geniş kasa linux için toplama.. yenisini kırıyorum bir b.ka yaramıyor eskisini tutuyorum hastalık işte görsem hemen alırım çöp dersiniz benim için degil. İşim buydu merakım donanımcıyım ama acayip ugraş istiyor topluyorum sinirlenip eksik ekipmandan dolayı tekrar kırıyorum yav.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri