Bu gün bunu bir yerde gördüm ama nerde unuttum sonra öyle WhatsApp durmasına bakarken, eskiden daha çok bakardım şimdi nadiren bazı kimselere bakıp geçiyorum...
Mübârek bir insan bunu durumunda paylaştı.. (teşekkürler ona vesile olmuş düşünmeme ve yazmama,,

Durdum düşündüm bu yazıyı ne kadar çok anlam barındırıyor içinde aslında benim için, bizler için...
Benim için sözler çok önemli hayatımda aklımda çok söz tutamam ama aklıma kazınan bir söz var çoğu zaman dile getiririm... "herkes kendine yakışanı yapar diye..." benim için anlamı çok büyük kendimize yakıştırıyorsak davranışlarımızı, sözlerimizi, yaptıklarımızı, her türlü hallerimizi...
Ne demiş Peygamber efendimiz "utanmıyorsan dilediğini yap..." bunu gibi.
İşte bu yüzden o "bugün 365 günlük bir kitabın ilk sayfası iyi bir yazar olun.. dedi ya..
Ben de kendi telefon kilit ekranıma bu sözü yazıp ekledim,,,

Aynen Bu şekilde..
Eee sözümümüz kendimize olmalı dimi, hep başkalarını görürsek ziyan olur gideriz dünya aleminde,,,
Esasen hep kendimize, kendi içimize baksak ne kadar has olurdu,, Rabbimiz hep kendi içimize bakmayı nasip etsin inşallah bolça, Çokca amin amin,,

Hatta bir zamanlar öyle bir söz yazmıştım ekleyeyim,,,

Aslında yazacak çok şey var Bazen insan öyle oluyor,,,
Rabbimiz 365 günlük bir kitabın sayfalarına hep güzel, hayırlı şeyleri yazmanızı nasip etsin inşallah,,,

Kısmetine düşer olursa bu söz sana da, okuyana da Rabbimiz hep hayırlı şeyler yazdırsın inşallah ömür sayfalarımıza inşallah,,,