Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu Bugün 365 günlük bir kitabın ilk sayfası iyi bir yazar ol (1 Görüntüleyen)

sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member.

Öyle işte,,,
FK Özel Üye
Puan 113
Çözümler 0
sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member.
1674752636753.png

Bu gün bunu bir yerde gördüm ama nerde unuttum sonra öyle WhatsApp durmasına bakarken, eskiden daha çok bakardım şimdi nadiren bazı kimselere bakıp geçiyorum...

Mübârek bir insan bunu durumunda paylaştı.. (teşekkürler ona vesile olmuş düşünmeme ve yazmama,, 🌹🙃) İyi ki paylaşım yapmış biraz tefekkür etmeme, düşünmeme vesile olmuş.
Durdum düşündüm bu yazıyı ne kadar çok anlam barındırıyor içinde aslında benim için, bizler için...

Benim için sözler çok önemli hayatımda aklımda çok söz tutamam ama aklıma kazınan bir söz var çoğu zaman dile getiririm... "herkes kendine yakışanı yapar diye..." benim için anlamı çok büyük kendimize yakıştırıyorsak davranışlarımızı, sözlerimizi, yaptıklarımızı, her türlü hallerimizi...
Ne demiş Peygamber efendimiz "utanmıyorsan dilediğini yap..." bunu gibi.

İşte bu yüzden o "bugün 365 günlük bir kitabın ilk sayfası iyi bir yazar olun.. dedi ya..
Ben de kendi telefon kilit ekranıma bu sözü yazıp ekledim,,,
1674752669652.png
Aynen Bu şekilde..
Eee sözümümüz kendimize olmalı dimi, hep başkalarını görürsek ziyan olur gideriz dünya aleminde,,,
Esasen hep kendimize, kendi içimize baksak ne kadar has olurdu,, Rabbimiz hep kendi içimize bakmayı nasip etsin inşallah bolça, Çokca amin amin,, 🌹🙃

Hatta bir zamanlar öyle bir söz yazmıştım ekleyeyim,,, 🙃

1674752702392.png
1674752723457.png

Aslında yazacak çok şey var Bazen insan öyle oluyor,,,

Rabbimiz 365 günlük bir kitabın sayfalarına hep güzel, hayırlı şeyleri yazmanızı nasip etsin inşallah,,, 🙃

Kısmetine düşer olursa bu söz sana da, okuyana da Rabbimiz hep hayırlı şeyler yazdırsın inşallah ömür sayfalarımıza inşallah,,,

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri